Amalia Személyre szabott Mozaik Portré Egyéni Épület Kit Pixel Great Wall Art Dekoráció Egyedi Saját Fotó Kép ... Fascinatic(L/15.1x15.1)

Amalia Személyre szabott Mozaik Portré Egyéni Épület Kit Pixel Great Wall Art Dekoráció Egyedi Saját Fotó Kép ... Fascinatic(L/15.1x15.1)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.00
Készleten:

【DIY Kit 】 Létrehozása/Testreszabása egy színes mozaik portré/artwork szeretteinek téglaMeg lehet változtatni, majd feltölteni a képeket/képek ingyen meg, ahányszor csak akarod.a kivitelező fog kinézni, fényűző, elegáns vonatkozó bármely belső(otthon vagy az irodában). 【Könnyű kezelhetőség】QR-kód nyomtatott utasításokat belépni a web app(nem kell telepíteni)→válassza ki, majd feltölteni egy fényképet, hogy kapcsolja be mozaik művészet→építeni a munka, egyszerűen a következő szerelési útmutató által generált a web app.Minden szabad feltölteni a képeket, aztán szerelési útmutató. 【Újjáépíteni, Ha Akarod】lehet szétszedni a mozaik művészet, hozzon létre egy újat ugyanazzal a téglák, egy teljesen új közgyűlés ábra.akkor újra új pixel art ingyen, ahányszor csak akarsz!. 【Mit Tartalmaz】 2200 tégla öt színben (Pink : 400 Db; sötétkék 400 Db; Khaki : 500 Db; Fehér : 500 Db; Fekete : 500 Db), four16x16 szegecsekkel alaplemez, egy tégla eltávolító húzza tégla eltekintve alaplemez, egy konnektor csatlakozó az alaplemez.Pontok,Sima kör alakú téglák majd egy kényelmes élmény. 【Legjobb Ajándék】Egyedi ajándékok bárki (magadat is beleértve), hogy a változás a szokásos ajándékokat meglepő, egy barát, vagy kedvesét egy e szokás építeni-hogy-kijelző portré,Ez is kiváló otthon fali dekoráció. 【DIY Kit 】 Létrehozása/Testreszabása egy színes mozaik portré/artwork szeretteinek tégla.Meg lehet változtatni, majd feltölteni a képeket/képek ingyen meg, ahányszor csak akarod.a kivitelező fog kinézni, fényűző, elegáns vonatkozó bármely belső(otthon vagy az irodában). 【Könnyű kezelhetőség】QR-kód nyomtatott utasításokat belépni a web app(nem kell telepíteni)→válassza ki, majd feltölteni egy fényképet, hogy kapcsolja be mozaik művészet→építeni a munka, egyszerűen a következő szerelési útmutató által generált a web app.Minden szabad feltölteni a képeket, aztán szerelési útmutató. 【Újjáépíteni, Ha Akarod】lehet szétszedni a mozaik művészet, hozzon létre egy újat ugyanazzal a téglák, egy teljesen új közgyűlés ábra.akkor újra új pixel art ingyen, ahányszor csak akarsz!. 【Mit Tartalmaz】 2200 tégla öt színben (Pink : 400 Db; sötétkék 400 Db; Khaki : 500 Db; Fehér : 500 Db; Fekete : 500 Db), four16x16 szegecsekkel alaplemez, egy tégla eltávolító húzza tégla eltekintve alaplemez, egy konnektor csatlakozó az alaplemez.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában