NC Motion Plus Adapter Csere Wii Motion Plus Adapter-Szenzor Gyorsító, valamint wii Remote Kontroller Kompatibilis (Fekete 1 Db)

NC Motion Plus Adapter Csere Wii Motion Plus Adapter-Szenzor Gyorsító, valamint wii Remote Kontroller Kompatibilis (Fekete 1 Db)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1529.10
Készleten:

★【Vonatkozó modellek】A motion plus adapter alkalmas Kompatibilis a wii remote KontrollerTökéletesen működik, amikor csatlakoztatva vannak.Még a TV-képernyőn, a játékos kezét a helyzetben, majd irány lehet több átfogóan nyomon követhető, ezáltal a játékos páratlan pontosság bemerítési. ★【Magas minőségű áruk】Csere a wii motion plus adapter készült, magas minőségű anyagok, valamint tartós.Minden terméket megy szigorú tesztelés eladás előtt pedig megbízható.】 Csatlakoztassa a wii motion plus adapter, ön tud játszani több szórakoztató játékok, sport üdülő, illetve más, dinamikus játékok, játékok a következők : asztalitenisz, tenisz, golf, szórakozás, stb. ★【Meleg-emlékeztető.】 A terméket egy harmadik fél termék, Kompatibilis az összes eredeti, illetve harmadik fél távirányító. ★【-Értékesítés utáni szolgáltatás】 A termék nyújt egy év garancia.Ha bármilyen kérdése van a termék, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, valamint az értékesítést követő ügyfélszolgálat az ön számára a leginkább kielégítő 24 órájában segítséget. ★【Vonatkozó modellek】A motion plus adapter alkalmas Kompatibilis a wii remote Kontroller.Tökéletesen működik, amikor csatlakoztatva vannak.Még a TV-képernyőn, a játékos kezét a helyzetben, majd irány lehet több átfogóan nyomon követhető, ezáltal a játékos páratlan pontosság bemerítési. ★【Magas minőségű áruk】Csere a wii motion plus adapter készült, magas minőségű anyagok, valamint tartós.Minden terméket megy szigorú tesztelés eladás előtt pedig megbízható.】 Csatlakoztassa a wii motion plus adapter, ön tud játszani több szórakoztató játékok, sport üdülő, illetve más, dinamikus játékok, játékok a következők : asztalitenisz, tenisz, golf, szórakozás, stb. ★【Meleg-emlékeztető.】 A terméket egy harmadik fél termék, Kompatibilis az összes eredeti, illetve harmadik fél távirányító. ★【-Értékesítés utáni szolgáltatás】 A termék nyújt egy év garancia.Ha bármilyen kérdése van a termék, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, valamint az értékesítést követő ügyfélszolgálat az ön számára a leginkább kielégítő 24 órájában segítséget.Akkor ez a Wii Motion Plus Adapter lesz a megfelelő választás.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában