Fogfehérítés Szén Toothpowder - Aktivált Fogfehérítő Por, Vegán - a Természetes Fogak Fehérítésére (Fekete Új Csomagolás)

Fogfehérítés Szén Toothpowder - Aktivált Fogfehérítő Por, Vegán - a Természetes Fogak Fehérítésére (Fekete Új Csomagolás)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.00
Készleten:

Szóbeli frissítő, fogfehérítésTiszta, friss levegőt.Javul a szóbeli környezet, csökkenti a szóbeli betegség.A család a legjobb választás a fogak érdekel.Szuper távolítsa el a fogászati foltok a bor, a cigaretta, kávé, stb.Hatékony támogatása szóbeli anyagcserét, javítja a szóbeli védettséget.Táplálkozás íny, megakadályozza a távolodó íny, fogak élet meghosszabbítása.Teljesen megölni szájüregi gyulladás, megelőzés, kezelés, szájüregi fekély, vérzés, fogíny elnyomta. ✅ ÉLVEZZE RAGYOGÓBB MOSOLY : A hatékony szén fogfehérítő por a szép fehérek a fogai pezsgő.Ez tisztítja a fogakat, illetve az íny, megszünteti a felületi foltok, s megvilágítja a mosoly kihasználva fogorvos által jóváhagyott összetevők. ✅ TARTÓS CLEANLIESS : Ez a csodálatos fogat por vega, szerves, illetve a glutén-mentes, valamint mind a gyerekek, mind a felnőttek élvezik.Fogmosás naponta kétszer, most add a szád, egy új, friss érzést, hogy tart egész nap. ✅ GONDOSAN KIALAKÍTOTT : Ez a fogfehérítés gondosan felhasználásával előállított csak a legtisztább összetevők.Nem használunk szintetikus adalékanyagok, habzó ügynökök, hamis ízeket, fluorid, vagy tartósítószerre az áruk. ✅ KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ, VALAMINT AZONNALI HATÁS - Dip a fogkefe az aktív szén fogfehérítő por után lágyító meg.Mosson fogat, óvatosan 2 percig.Majd alaposan öblítse le vízzel.Hogy megszüntesse a maradék maradék, ecset, víz még egy.A hideg mentás ízt, hogy ön mindig jó érzés órákon át.Élvezze a fehér fogak!. ✅ Boldog Ügyfél : Ha a minimális lehetőség, hogy nem elégedett a terméket vagy szolgáltatást kap, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba bármikor választ 24 órán belül!. ✅ ÉLVEZZE RAGYOGÓBB MOSOLY : A hatékony szén fogfehérítő por a szép fehérek a fogai pezsgő.Ez tisztítja a fogakat, illetve az íny, megszünteti a felületi foltok, s megvilágítja a mosoly kihasználva fogorvos által jóváhagyott összetevők. ✅ TARTÓS CLEANLIESS : Ez a csodálatos fogat por vega, szerves, illetve a glutén-mentes, valamint mind a gyerekek, mind a felnőttek élvezik.Fogmosás naponta kétszer, most add a szád, egy új, friss érzést, hogy tart egész nap.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában