WMAT Csak Szerelem Kell Egyéni neonok Esküvői Dekoráció, Személyre szabott Neon Fény, Karácsonyra Ajándék, Led Alá Vétel(45 hüvelyk)

WMAT Csak Szerelem Kell Egyéni neonok Esküvői Dekoráció, Személyre szabott Neon Fény, Karácsonyra Ajándék, Led Alá Vétel(45 hüvelyk)

Rendeléséhez elérhető
HUF 27000.00
Készleten:

?SZEMÉLYRE szabott TESTRESZABÁSI készítse el saját egyedi stílusú, gyönyörű rendelésre készült, modern, LED-es neon fény, választhat egy szín, méret, betűtípus, valamint a szöveg sorainak számaKiegészítők is testreszabható, mint a dimmer, távirányító, valamint RGB színes távoli vezérlő, hangingchain, illetve rögzítő csavart.Led jelzések tökéletes dekoráció a hálószoba,nappali, vagy bármilyen szabadidős terület.
? ANYAG Készült rugalmas, hosszú élettartamú, környezetbarát led neon szalag egy 0.2-hüvelyk vastag akril szerelés tetejét vágd végig a forma.Az egyéni led neon fény alapkiépítésben egy 2 méter egyértelmű tápkábelt, hálózati adapter, egy plug alkalmas a hely szabvány.
? KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ. Az egyéni neon alá került szerelt átlátszó akril lemez, nem pedig újra kell telepíteni.Ezek a LED szalag lámpa horog lyukak, könnyen telepíthető a fal dekoráció, vagy forgalomba külön-külön az ajtón.
? HASZNÁLATA BIZTONSÁGOS Összehasonlítva a hagyományos üveg, neon világítás, LED tábla, a fények nem tartalmaznak gáz, vagy a higany, a LED-es neon sign készült rugalmas szilikon LED neon flex cső, fényesebb, csendes, tartós, energiatakarékos, nem hő, miután hosszú ideje használja.
? GYORS SZÁLLÍTÁS . Kérem, engedje meg nekünk, hogy a folyamat az egyéni megrendelés számított 6-8 munkanapon, illetve teljesíteni a megrendelést, a becslések szerint 5-7 munkanapon kifejezett.Mivel a neonok rendelésre készült, kérlek, értsd meg, hogy csak akkor fogadja el a minőségi kapcsolódó vissza nem megrendelés lemondása után megengedett 24 óra türelmi idő.Mi biztosítja 1 év garancia az életben az egyéni led neon sign.
?SZEMÉLYRE szabott TESTRESZABÁSI készítse el saját egyedi stílusú, gyönyörű rendelésre készült, modern, LED-es neon fény, választhat egy szín, méret, betűtípus, valamint a szöveg sorainak száma.Kiegészítők is testreszabható, mint a dimmer, távirányító, valamint RGB színes távoli vezérlő, hangingchain, illetve rögzítő csavart.Led jelzések tökéletes dekoráció a hálószoba,nappali, vagy bármilyen szabadidős terület.
? ANYAG Készült rugalmas, hosszú élettartamú, környezetbarát led neon szalag egy 0.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában