Racsnis Heveder, nagy teherbírású, Végtelen Racsnis Heveder,Kösd Le Pántok Motorkerékpárok, Áruk, Bőrönd,Fekete (20 Ft-10 Pack)

Racsnis Heveder, nagy teherbírású, Végtelen Racsnis Heveder,Kösd Le Pántok Motorkerékpárok, Áruk, Bőrönd,Fekete (20 Ft-10 Pack)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3329.10
Készleten:

⭕Nem Horgok : A nem hook design a racsnis hevedert, amely révén a területeken, ahol a horog lehet, hogy nem illikA nem hook design, nehogy megkarcolódjon festék, fém. ⭕Magas minőségű béklyók Eszköz : A végtelen racsnis heveder készült kiváló minőségű acél bevonatú, színes, horganyzott, nagy szilárdságú, magas stabilitás, magas korrózióval szembeni ellenállás, valamint ellenáll a különböző mechanikai rendszer sérülés a szállítás során, illetve használja a menedzsment. ⭕Extra Hosszú Nylon Heveder : A nyakkendő le pántok 20 méter hosszú, 1 cm széles.Állítható hosszúságú, egyszerű művelet lehetővé teszi, hogy biztonságos poggyász, rakomány.A végtelen szálból pántok tökéletes autók minden méretben. ⭕Magas Minőségű Poliészter : az anyag A tork heveder kiváló minőségű poliészter anyag.Az erős szövésű teszi a tie-le pántok kemény, majd puha a szakítószilárdság az 1760 kg (800 kg). ⭕Széles körben Használt Alkalmazások : Racsnis heveder erős igénybevételre alkalmas biztosítása a különböző típusú terhelések.Racsnis heveder biztosítására alkalmas poggyász, árukapcsolás, hogy mit akar, így nagy biztonság, kényelem, hogy az életed. ⭕Nem Horgok : A nem hook design a racsnis hevedert, amely révén a területeken, ahol a horog lehet, hogy nem illik.A nem hook design, nehogy megkarcolódjon festék, fém. ⭕Magas minőségű béklyók Eszköz : A végtelen racsnis heveder készült kiváló minőségű acél bevonatú, színes, horganyzott, nagy szilárdságú, magas stabilitás, magas korrózióval szembeni ellenállás, valamint ellenáll a különböző mechanikai rendszer sérülés a szállítás során, illetve használja a menedzsment. ⭕Extra Hosszú Nylon Heveder : A nyakkendő le pántok 20 méter hosszú, 1 cm széles.Állítható hosszúságú, egyszerű művelet lehetővé teszi, hogy biztonságos poggyász, rakomány.A végtelen szálból pántok tökéletes autók minden méretben. ⭕Magas Minőségű Poliészter : az anyag A tork heveder kiváló minőségű poliészter anyag.Az erős szövésű teszi a tie-le pántok kemény, majd puha a szakítószilárdság az 1760 kg (800 kg). ⭕Széles körben Használt Alkalmazások : Racsnis heveder erős igénybevételre alkalmas biztosítása a különböző típusú terhelések.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában