Szellőző Szűrő, Szellőző Szűrők, MERV 8 Elektrosztatikus Tripla Szűrés Emelet Szellőző szűrők - 4x10, 90 nap szűrés. (12)

Szellőző Szűrő, Szellőző Szűrők, MERV 8 Elektrosztatikus Tripla Szűrés Emelet Szellőző szűrők - 4x10, 90 nap szűrés. (12)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1709.10
Készleten:

►LEVEGŐT TISZTÍTÓ LEVEGŐ MINDEN NAP!Ez 100% poliészter anyag kiszűri a nem kívánt levegő részecskék előfordulhat, hogy a tüsszentés, köhögés, valamint vörös, viszkető szemek ►PRÉMIUM MERV 8 ELEKTROSZTATIKUS TRIPLA SZŰRÉS : A szellőző levegő szűrők főoldal / regisztráció szűrők anyag kifejezetten tervezték, a 4x10 szellőző szűrő.Ők tervezték, mint szellőző szűrők haza, de nem használható számos más BARKÁCS célokra.Azt is megakadályozza a törmelék alá a használata, valamint az őrök ellen hátborzongató crawlees utazás be a házba, a szellőzőbe. ►Csökkentik a légcsatorna tisztítás minden évben ezekkel bármilyen szellőző nyílás szűrő ház, szellőző szűrő van szüksége, mint egy mennyezeti ventillátor szűrő, regisztrálj szellőző szűrő, levegő, csatorna, szűrő, fűtés, szellőző szűrő, ac szellőző szűrő, emelet szellőző szűrő, sőt még többet is. ►Telepíteni távolítsa el a nyílás terelőlap, valamint a levegő nyílás fedelét.Fogd meg a szellőző regisztrálni a földre, húzzuk fel.Flip a szellőző regisztráljon át, majd helyezze be a szűrőt között a rácsok közé, illetve a szellőző.Telepítse újra a földre szellőző regisztrálni levegőszűrőt, majd tegye vissza a levegő terelőlap. ►KÉSZÜLT, 100% - OS NEM-SZŐTT POLIÉSZTER : NAGYON KIS NULLÁRA CSÖKKENTÉSE A LEVEGŐ ÁRAMLÁSÁT!Ez a sorozat a szűrő rendezte meg a 100% - os nem-szőtt kék-fehér poliészter.Két teljesen különböző, pliék a média hasznosítják, minden, hogy még sűrű, mint az előző.A fokozatosan sűrű szálak iránya minden média réteg lehetővé teszi, hogy a kis mikron méretű részecskék mélység terhelés belül a szűrő.Majd egy Nem mérgező Ragasztó Színpadon a MERV 8 csak a végső tripla szűrés színpadon. ►LEVEGŐT TISZTÍTÓ LEVEGŐ MINDEN NAP!Ez 100% poliészter anyag kiszűri a nem kívánt levegő részecskék előfordulhat, hogy a tüsszentés, köhögés, valamint vörös, viszkető szemek. ►PRÉMIUM MERV 8 ELEKTROSZTATIKUS TRIPLA SZŰRÉS : A szellőző levegő szűrők főoldal / regisztráció szűrők anyag kifejezetten tervezték, a 4x10 szellőző szűrő.Ők tervezték, mint szellőző szűrők haza, de nem használható számos más BARKÁCS célokra.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában