Autó Szikra Teszter, Autóipari Elektronikai Hibák Érzékelő MST-101 Automatikus Gyújtás Tekercs Tesztelő Eszköz

Autó Szikra Teszter, Autóipari Elektronikai Hibák Érzékelő MST-101 Automatikus Gyújtás Tekercs Tesztelő Eszköz

Rendeléséhez elérhető
HUF 3294.00
Készleten:

Magas Minőség : gyújtótekercs szikra teszter készült Kiváló minőségű alumínium, a tartós, magas minőség, hosszú élettartamMagas Teljesítmény : Ha a gyújtás rendszer normális, a belső LED megmutatja.Gyorsan, könnyen felismerhető a gyújtási rendszer az autó, kerülje a tűz, égesd el a gyújtótekercs.Biztonság : biztonságos, megbízható hibaelhárítási módszerek kényelmes, gazdaságos idő megmenteni.Használata egyszerű : Könnyen használható, az ABS fejét könnyen a beszúrás, majd a masszív, így a megfelelő választás.Szolgáltatási Garancia : Ha bármilyen kérdés vagy bármilyen nem megfelelő a termék, akkor keresse ügyfélszolgálatunkat, a szolgáltatást bármikor, a csapat választ 24 órán belül.Specifikáció : Teszt Tartomány : Gyújtótekercs(hagyományos tekercs,dupla szikra tekercs,egyetlen szikra tekercs), generátor, ventilátor,elektromos, mágneses szelep,gáz kibocsátási ellenőrző érték, üzemanyag befecskendezők,relé.Anyaga : ABS Akkumulátor : 2*1,5 V AAA akkumulátor Csomag Lista : 1 * Auto Gyújtótekercs Teszter Biztonságos Műveleteket : 1. Az autó vizsgálni kell parkban, egy olyan területen, jó levegő állapota, nem tud szopni a kipufogógáz-kibocsátási a motor. Az autó, hogy vizsgálni kellene, hogy legyen távol a füst, a tűz forrása;A benzinmotor, valamint feltölthető akkumulátor lehetséges, hogy előfordul robbanásveszélyes levegő, így nagyon necessory, hogy felkészítse a tüzet eloltani fogaskerekek adatbázisunkat. A vizsgálat során a folyamat, necessory, hogy elkerüljék a mozgó alkatrészeket, hőforrás, hogy megvédje teszter, illetve vizsgálati berendezések. Hogy távol a hűtőventilátor a motor. Ne tegye egyéb berendezések, az akkumulátor, amely lehetséges, hogy az akkumulátor be, hogy Rövid lesz, ami lehet, mert fáj, vagy kárt a teszter, berendezések. Hogy kapcsolja ki a gyújtást kapcsolót, mielőtt csatlakoztatná, vagy távolítsa el az elektromos alkatrészeket. Ne hagyja a kocsit a vizsgálat során. Kérjük, erősítse meg a hajtómű pozíció a kocsiból : automatikus P; kézikönyv az üres; ne hagyd, hogy szűk a kézi féket ; tedd blokkok, mielőtt a vezetés gumiabroncsok 9.

További részletek

Test Range:
Ignition Coil(traditional coil,double spark coil,single spark coil) generator, fan,electric magnetic valves,emission gas controlling value, fuel injectors,relay.etc.
Material:
ABS
Battery:
2*1.5V AAA battery
Package List:
1 * Auto Ignition Coil Tester:
Safe Operations:
1. The car to be tested should park at an area with good air condition, can not suck into exhaust emission from engine.:
2. The car to be tested should be far away from smoke and fire source;The gasoline engine and chargeable battery is possible to occur explosive air, so it is very necessory to prepare fire extinguish gears accordingly.:
3. During test process, it is necessory to avoid the moving parts and heat source to protect tester and testing equipments.:
4. To be far away from the cooling fan of engine.:
5. Do not put other equipments on the battery which is possible to make the battery inside to be Short, which may cause hurt or damage of tester and equipments.:
6. Do to turn off the ignition switch before connecting or remove electrical parts.:
7. Do not leave the car during the test.:
8. Please confirm the gear position of the car :
automatic is at P; manual is at blank; Do push tight of manual brake ; put blocks before the driving tyres
9. Please read relative warnings from car manufacturer,pay attention to the important warning information.:
Instructions:
1. To make Pen power signal detector test components, there will be a clignote LED and corresponding spoken language if park run very well.:
2. With 2 different detectors on high sensitivity test can be power lines.:
3. About a detector Pen line antenna to specific test results.:
4. There are about detector Pen model overturned.Used for normal test, are being used to strong magnetic field test.:

Hasonló termékek a kategóriában