1/4 Cső OD Kap Dugót Illeszkedő, Gyorsan Nyomd meg a Csatlakozó Felszerelése, Műanyag légvezeték Szerelvények (Csomag 10)

1/4 Cső OD Kap Dugót Illeszkedő, Gyorsan Nyomd meg a Csatlakozó Felszerelése, Műanyag légvezeték Szerelvények (Csomag 10)

Rendeléséhez elérhető
HUF 5976.00
Készleten:

【Méret】1/4" Cső OD nyomja csatlakozó szerelvényAlkalmazható Cső : PU / PA / PE / PVC, Folyadék Típus : levegő, vákuum. 【Anyag】Ez a sapka plug illik, van műanyag, réz, cink ötvözet foglalat.Magas nyomás ellenállás, korrózió ellenállás, valamint a hosszú élettartamot. 【Maximális Nyomás】0-1 MPa ; üzemi Hőmérséklet : 32~158°F - 【Jó Tömítő Teljesítmény】Rozsdamentes acél cső izgalmas karom teszi a tapadási erő erősebb, nem könnyű út, vagy szivárgás. 【Több Alkalommal】Ezek connnector szerelvények alkatrészek használt csatlakozó, megszüntetéséről, a csöveket a különböző iparágakban, mint például a bolt levegő, általános ipari, karbantartás, gépjármű közgyűlés.A TERMÉK JELLEMZŐI A pneumatikus csatlakozó egy kompakt, egy darabból push-in csatlakozó, amely könnyen telepíthető, nem igényel semmilyen eszközt.A csatlakozó cső készült kiváló minőségű műanyag, rozsdamentes acél, amely robusztus, tartós, hosszú élettartam.Pneumatikus quick connect szerelvények cső használható kapcsolat csövek, majd használja a különböző pneumatikus alkatrészek, amely széles körű felhasználásra.MELEG TIPPEK 1) Ne használja a kapcsolat azokban a régiókban, amelyek a víz hőmérséklete meghaladja a 70° - ot. 2) A cső csatlakozók elsősorban a levegő, a víz (Nem Jéghideg).Kérjük, ne használja más célra, mint a folyadék.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában