Uqiangy Szín Gyermekek Háló Strand Lélegző Tenger Táskák Állítható Szállító Hevederek Konténerek Az Ágy Alatt (Kék, Egy Méret)

Uqiangy Szín Gyermekek Háló Strand Lélegző Tenger Táskák Állítható Szállító Hevederek Konténerek Az Ágy Alatt (Kék, Egy Méret)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.67
Készleten:

Méret : 23x23cm [Tartós Anyag, Szép Kivitelezés] Ez A Kopás - Nylon Anyag, A Finom, Sűrű Szövet Csomót Arról, Hogy A Tengerparti Játék, Táska, Nem Fog Eltörni.A Táska Ellenáll Több Gyúró, Dörzsölő.Nem Fakul Ki!Tisztítása Nagyon Kényelmes.Rakd Be A Mosógépbe, Majd Kapsz Egy Majdnem Táska. [Kompakt, Könnyű tárolás] lehetőséget, Amikor Elhelyezett Lapos A Terület, ez a Játék Táska 8.De Ez Még mindig Elég Nagy ahhoz, Hogy a Boltban Gyermek Játékok , Kagyló, Labda Gödrök, Fürdőruha, Törölköző Vagy Védőszemüveget.Könnyen Tárolható!Meg Tudod Csinálni, Majd Tedd Be A Kocsiba, Majd Vegye Ki, Amikor Szüksége Van Rá. [Tengerparti Játék Táska], Hogy A Strand A Gyerekek Ezen A Nyáron!Talán Ez A Tengerparti Játék Táska Lesz Az Első Választás.Aranyos Rajzfilm Minták, A Gyerekek Imádni Fogják Őket.A Hálós Táska Lehet Szárított Gyorsan Még Azután Is, Hogy Elborítja A Víz, A Tenger.Homok Fog Esni A Partra Át A Háló, Így A Zsák Tartalmát, Tisztább, Elkerülve azt, hogy Hozza A Homok Haza. [Alkalmas A Gyermekek Számára] Van Egy Gomb, Az Öv, A Strand Táska Állítható A Hossza.Nem Kell Aggódni A Gyermek Esik Egy Vontatott Zsákban Futás Közben.Gyerekek, Mint Vadászik A Parton.Csak Tedd A Strand Ásót A Nettó Táskát, Majd Indítsa El A Vadászat Keres Gyönyörű Gyöngy, Kagyló!. [Tartós Anyag, Szép Kivitelezés] Ez A Kopás - Nylon Anyag, A Finom, Sűrű Szövet Csomót Arról, Hogy A Tengerparti Játék, Táska, Nem Fog Eltörni.A Táska Ellenáll Több Gyúró, Dörzsölő.Nem Fakul Ki!Tisztítása Nagyon Kényelmes.Rakd Be A Mosógépbe, Majd Kapsz Egy Majdnem Táska. [Kompakt, Könnyű tárolás] lehetőséget, Amikor Elhelyezett Lapos A Terület, ez a Játék Táska 8.De Ez Még mindig Elég Nagy ahhoz, Hogy a Boltban Gyermek Játékok , Kagyló, Labda Gödrök, Fürdőruha, Törölköző Vagy Védőszemüveget.Könnyen Tárolható!Meg Tudod Csinálni, Majd Tedd Be A Kocsiba, Majd Vegye Ki, Amikor Szüksége Van Rá. [Tengerparti Játék Táska], Hogy A Strand A Gyerekek Ezen A Nyáron!Talán Ez A Tengerparti Játék Táska Lesz Az Első Választás.Aranyos Rajzfilm Minták, A Gyerekek Imádni Fogják Őket.A Hálós Táska Lehet Szárított Gyorsan Még Azután Is, Hogy Elborítja A Víz, A Tenger.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában