CLGZS 60 84 100 120 133inch Kivetítő Képernyő Nagy Fényerő Fényvisszaverő Anyagból Ruhával kivetítőn Anti-Fény Képernyő (Méret :

CLGZS 60 84 100 120 133inch Kivetítő Képernyő Nagy Fényerő Fényvisszaverő Anyagból Ruhával kivetítőn Anti-Fény Képernyő (Méret :

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.00
Készleten:

Kivetítő Képernyő Hordozható 60 100 120 inch 16 : 9, Film Képernyő Utazási házimoziEz a Képernyő fogad el, nagy sűrűségű üvegszálas anyag, nincs szaga, nem árt az emberi test.A fém réteg, valamint a gyöngy particlesin ez a képernyő fog növeli a fényerőt.A jobb élmény nézni.Szürke függöny, amely hatékonyan javítja a vetítés kontraszt.Nem kell, hogy zárja be az ajtót, vagy windows nappal.Azt is, hogy a kiváló vetítés hatás tapasztalat.Kivetítő Képernyő Hordozható 60 100 120 inch 16 : 9, Film Képernyő Utazási házimozi.Ez a Képernyő fogad el, nagy sűrűségű üvegszálas anyag, nincs szaga, nem árt az emberi test.A fém réteg, valamint a gyöngy particlesin ez a képernyő fog növeli a fényerőt.A jobb élmény nézni.Szürke függöny, amely hatékonyan javítja a vetítés kontraszt.Nem kell, hogy zárja be az ajtót, vagy windows nappal.Azt is, hogy a kiváló vetítés hatás tapasztalat.Kivetítő Képernyő Hordozható 60 100 120 inch 16 : 9, Film Képernyő Utazási házimozi.Ez a Képernyő fogad el, nagy sűrűségű üvegszálas anyag, nincs szaga, nem árt az emberi test .A fém réteg, valamint a gyöngy particlesin ez a képernyő fog növeli a fényerőt.A jobb élmény nézni.Szürke függöny, amely hatékonyan javítja a vetítés kontraszt.Nem kell, hogy zárja be az ajtót, vagy windows nappal.Azt is, hogy a kiváló vetítés hatás tapasztalat. Termék neve : Környezeti fény elutasító szürke projektor screen2. Képernyő anyag : PET Szövet + Fény Ellenálló Coating3. Látószög : 30-40 degree4. Szövet Szín : Front : Sötét Grey6. Ellenálló : YES7. Ironable : YES8. Anyag Jellemzői : rövid dobás, Környezeti fény rejection Notice : 1. Kérem, engedje meg, 1-3 cm-es-tolerancia miatt kézi mérés. Különböző kijelzők mutatják ugyanazt a képet, lehet, hogy kissé különbségek.A csomag tartalma : 1 x kivetítőn.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában