Szigetelt Teszt Fogó, a Biztonságos Kis Elektromos Teszt Klip 600V‑10A 1000V 20mm Nyitó Hatékony Autók Teherautók(fekete)

Szigetelt Teszt Fogó, a Biztonságos Kis Elektromos Teszt Klip 600V‑10A 1000V 20mm Nyitó Hatékony Autók Teherautók(fekete)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.67
Készleten:

BIZTONSÁGOS ANYAGOK : PA szigetelő köpeny, nikkel bevonatú acél rögzítő fogak, valamint a hátsó banán csatlakozó sárgaréz, amely biztonságos, megbízhatóTÖBBFUNKCIÓS : használható elektromos projektek, feszültség tesztelők, csere meglévő klipek akkumulátor töltők, ugró indítsa el a kábeleket, autók, teherautók, stb.BANÁN ALJZAT : A hátsó az akkumulátor csipesz csatlakoztatható egy 4mm banán dugó, alkalmas elektronikus laboratóriumi munka, elektromos projektek.EGYSZERŰ HASZNÁLAT : a Klip egy arc design a lényeg, hogy a sajtó, amely könnyen használható, teljes szorítóerő, ez többnyire, mint egy drót teszt klip.EGYSZERŰ TELEPÍTÉS : 600 V‑1000 V/10 A szigetelés vizsgálati bilincs, 20mm nyílás mérete, helyezzen be egy banánt dugót pedig csatlakoztassa a megfelelő felszerelést használja.BIZTONSÁGOS ANYAGOK : PA szigetelő köpeny, nikkel bevonatú acél rögzítő fogak, valamint a hátsó banán csatlakozó sárgaréz, amely biztonságos, megbízható.TÖBBFUNKCIÓS : használható elektromos projektek, feszültség tesztelők, csere meglévő klipek akkumulátor töltők, ugró indítsa el a kábeleket, autók, teherautók, stb.BANÁN ALJZAT : A hátsó az akkumulátor csipesz csatlakoztatható egy 4mm banán dugó, alkalmas elektronikus laboratóriumi munka, elektromos projektek.EGYSZERŰ HASZNÁLAT : a Klip egy arc design a lényeg, hogy a sajtó, amely könnyen használható, teljes szorítóerő, ez többnyire, mint egy drót teszt klip.EGYSZERŰ TELEPÍTÉS : 600 V‑1000 V/10 A szigetelés vizsgálati bilincs, 20mm nyílás mérete, helyezzen be egy banánt dugót pedig csatlakoztassa a megfelelő felszerelést használja.Szolgáltatás : 1. BIZTONSÁGOS ANYAGOK : PA szigetelő köpeny, nikkel bevonatú acél rögzítő fogak, valamint a hátsó banán csatlakozó sárgaréz, amely biztonságos, megbízható. TÖBBFUNKCIÓS : használható elektromos projektek, feszültség tesztelők, csere meglévő klipek akkumulátor töltők, ugró indítsa el a kábeleket, autók, teherautók, stb. BANÁN ALJZAT : A hátsó az akkumulátor csipesz csatlakoztatható egy 4mm banán dugó, alkalmas elektronikus laboratóriumi munka, elektromos projektek. EGYSZERŰ HASZNÁLAT : a Klip egy arc design a lényeg, hogy a sajtó, amely könnyen használható, teljes szorítóerő, ez többnyire, mint egy drót teszt klip.

További részletek

Item Type:
Insulated Test Clamp
Material:
Steel, PA, Brass
Opening Size:
Approx. 20mm/0.78in
Model:
J.60041
Uses:
Widely used in various electrical projects, voltage tester, suitable for all car and truck batteries. Replace the existing clip on the battery charger for the jumper start cable. The car battery clip is easy to use, portable, lightweight, safe and reliable. Suitable for cars, vehicles, cars, etc
Basic parameters:
Current and Voltage:
600V-1000V/10A
Package List:
1 x Insulated Test Clamp:
Note:
Manual measurement, please allow some errors. :

Hasonló termékek a kategóriában