Gooday Laptop Hátizsák Férfi,Vízálló Üzleti Laptop Táska Utazási tovább PU bőr Főiskola Alkalmi Daypack Hátizsák (1560-Fekete)

Gooday Laptop Hátizsák Férfi,Vízálló Üzleti Laptop Táska Utazási tovább PU bőr Főiskola Alkalmi Daypack Hátizsák (1560-Fekete)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.67
Készleten:

【Magas minőségű anyagból】★:Ez a bőr laptop hátizsák készült prémium PU bőr vízállóHatékonyan védi a zsák tartalmát. 【Kitűnő méret】★:11. 【Divattervezők】★:Ez a férfi bőr hátizsák 1 fő zseb, 1 belső zseb, 1 fedél felső zseb, 1 elülső cipzáras zseb, 2 oldalán pockets.Ahhoz, hogy tegye le a 15.6 inch számítógép, tankönyvek, bögrék, esernyők, valamint egyéb tételek. 【Alkalmazás forgatókönyv】★:, Mint egy átlagos hátizsák, nagy, utazás/nyaralás, iroda, üzlet, munka, séta, kemping, társkereső, vagy bármely más, a mindennapi alkalom. 【Goo Day értékesítés Utáni szolgáltatás】★:Kedves barátaim, ha nem elégedett vele bármilyen terméket, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az idő.Goo Day elkötelezett amellett, hogy létre a tökéletes termékeket, a tálalás minden fogyasztó.A mi küldetésünk az, hogy készítsen szépség, szolgálja életed, s ez a látomás, hogy bloom elegáns élet. 【Magas minőségű anyagból】★:Ez a bőr laptop hátizsák készült prémium PU bőr vízálló.Hatékonyan védi a zsák tartalmát. 【Kitűnő méret】★:11. 【Divattervezők】★:Ez a férfi bőr hátizsák 1 fő zseb, 1 belső zseb, 1 fedél felső zseb, 1 elülső cipzáras zseb, 2 oldalán pockets.Ahhoz, hogy tegye le a 15.6 inch számítógép, tankönyvek, bögrék, esernyők, valamint egyéb tételek. 【Alkalmazás forgatókönyv】★:, Mint egy átlagos hátizsák, nagy, utazás/nyaralás, iroda, üzlet, munka, séta, kemping, társkereső, vagy bármely más, a mindennapi alkalom. 【Goo Day értékesítés Utáni szolgáltatás】★:Kedves barátaim, ha nem elégedett vele bármilyen terméket, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az idő.Goo Day elkötelezett amellett, hogy létre a tökéletes termékeket, a tálalás minden fogyasztó.A mi küldetésünk az, hogy készítsen szépség, szolgálja életed, s ez a látomás, hogy bloom elegáns élet.Ez a laptop hátizsák készült tartós, vízálló pu bőr szövet, amely biztosítja a hátizsák, hosszú ideig tart, valamint megvédeni a laptop vagy egyéb elemek.Ez egy unisex iskola táskák, vagy nap hátizsák tökéletes Üzlet, iskola,utazás, munka, stb.Laptop Hátizsák : .A Laptop Hátizsák van Egy Külön Laptop tartó, i Pad, Macbook, Laptop(nagyobb Méret 15,6 hüvelyk), illetve Egyéb Elektronikus Készülékek -, Hogy a Tárhely Több Rendet.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában