Macska Villa Háztartási Kültéri Kisállat Villa Nyúl Ketrec Nyulat a Házban Dupla Szintes Villa Saját Csiga Ház (Szín : Arany)

Macska Villa Háztartási Kültéri Kisállat Villa Nyúl Ketrec Nyulat a Házban Dupla Szintes Villa Saját Csiga Ház (Szín : Arany)

Rendeléséhez elérhető
HUF 7758.00
Készleten:

Lehet össze a macska járóka szabadon, Ez a DIY macska a ketrecben könnyen össze lehet állítani a különböző formájú, több módon építeni, teljes kielégítő macska a ketrecben szerint a különböző jelenetek pedig méretben a saját otthon ad a pet rugalmas térA teljes méret 100*50*103 CM (hosszúság*szélesség*magasság), szabadtéri félig-mentes telepítés pet-villa.A mobil görgős saját fék, ami mozdítható lesz, ami kényelmes, valamint a munkaerő-megtakarítás.Több ajtó nyitható könnyen belépési, illetve kilépési a háziállatok, így könnyebb a tulajdonosok etetni, takarítani.Vannak tálcák, vas, háló, a felső, illetve alsó, amely egy száraz, illetve nedves különválás, ami több, kényelmes tisztítás.Termék Neve : Pet Villa Material : fa + iron Overall a termék mérete : 100*50*103 CMPacking méret : 145*102*11 CMNotice : 1. Kérjük, ellenőrizze a méret vásárlás előtt.Mivel kézi mérés, lesz egy hiba kb 0-3cm, kérjük, understand2. Termék fotók nem tartalmazzák az elemeket más, mint a product3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbség, kérlek, értsd meg. A fenti adatok csak tájékoztató jellegű.Méretek mért kézzel.Minden változó eltérő lehet.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges. A megosztása, illetve visszajelzést szívesen fogadjuk, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában