AOOF Esernyő Áll,esernyőtartó Home Hotel Fém,Lehet Akasztani A Falra, Cipős Szekrény,Nagy Kapacitású, helytakarékos,Fekete (Szín : Zöld)

AOOF Esernyő Áll,esernyőtartó Home Hotel Fém,Lehet Akasztani A Falra, Cipős Szekrény,Nagy Kapacitású, helytakarékos,Fekete (Szín : Zöld)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.33
Készleten:

◆Helytakarékos : a Termék Mérete : 34 X88 Cm; Ez Jogosultja Van Elég Hely, hogy Tartsa Több, Napernyők pedig Elég Súlyt Megtartani,Nem Könnyű, hogy Esik Le.A esernyőtartó Meg Fog felelni önnek,Ha Bármilyen Kérdése van,Kérjük, hogy Válaszoljon A Kérdésekre. ◆Többfunkciós Tároló Állvány : Esernyő Rack Nem Csak az Esernyő Tároló,Ez Is Lehet Használni a Különböző Módon Használ Több,Mint Dekoráció megszervezéséért Az Esernyőt,Botot,Séta Botok,Csomagolópapír,Kard,Baba Játékok,Stb.a Bejárati illetve Beltéri Bármely Otthon,Iroda,Apartman,Hotel,Bárok, stb. ◆Gyönyörű Üreges Minta : Hollow-Out Design Tartja Az Esernyőt Szabad Gyorsabb, Hatékonyabb, Szárítás,Maradjon Otthon vagy Az Irodában Tiszta, Esős Napon. ◆ Vizet Felfogó Tálca : van egy Kivehető Csepegtető Tálca a képernyő Alján,Amelyek Felhalmozódnak a Vízcseppek által a Esernyő,Megakadályozza a Esernyő Keret a Rozsdás,Valamint a Föld Tiszta. ◆Magas Minőségű esernyőtartó : a esernyőtartó Készült Kiváló Minőségű Fém Bevonattal, Vízálló, valamint a Rozsda-Réteggel bevonva,Esernyő tartó, Kínál Jobb Választás tárolásához Esernyők. ◆Helytakarékos : a Termék Mérete : 34 X8.8 Cm; Ez Jogosultja Van Elég Hely, hogy Tartsa Több, Napernyők pedig Elég Súlyt Megtartani,Nem Könnyű, hogy Esik Le.A esernyőtartó Meg Fog felelni önnek,Ha Bármilyen Kérdése van,Kérjük, hogy Válaszoljon A Kérdésekre. ◆Többfunkciós Tároló Állvány : Esernyő Rack Nem Csak az Esernyő Tároló,Ez Is Lehet Használni a Különböző Módon Használ Több,Mint Dekoráció megszervezéséért Az Esernyőt,Botot,Séta Botok,Csomagolópapír,Kard,Baba Játékok,Stb.a Bejárati illetve Beltéri Bármely Otthon,Iroda,Apartman,Hotel,Bárok, stb. ◆Gyönyörű Üreges Minta : Hollow-Out Design Tartja Az Esernyőt Szabad Gyorsabb, Hatékonyabb, Szárítás,Maradjon Otthon vagy Az Irodában Tiszta, Esős Napon. ◆ Vizet Felfogó Tálca : van egy Kivehető Csepegtető Tálca a képernyő Alján,Amelyek Felhalmozódnak a Vízcseppek által a Esernyő,Megakadályozza a Esernyő Keret a Rozsdás,Valamint a Föld Tiszta. ◆Magas Minőségű esernyőtartó : a esernyőtartó Készült Kiváló Minőségű Fém Bevonattal, Vízálló, valamint a Rozsda-Réteggel bevonva,Esernyő tartó, Kínál Jobb Választás tárolásához Esernyők.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában