Bingo Vissza Klip Szelíd Vezető Közepes testű Kutyáknak. Könnyen Használható, Nem Húzza Nyakörv Fényvisszaverő w. Biztonsági Zár Csat.

Bingo Vissza Klip Szelíd Vezető Közepes testű Kutyáknak. Könnyen Használható, Nem Húzza Nyakörv Fényvisszaverő w. Biztonsági Zár Csat.

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.33
Készleten:

???? MINIMALIZÁLJA HÚZ, FUTÓSZÁRAZÁS, MAJD UGRÁS : Bingo Vissza Klip Szelíd Vezető hatékonyan biztosítja az útmutatást, a leginkább irányítható rész – a hátsó kutya felső nyak, ahelyett, hogy az első bázis a nyakát, hol húzom erő koncentrálódikHa követed a beszerelési utasítások előtt jár, ez jobb, mint az első horog orr vezet, slip gallér, martingál, test, hám.Ez a termék NEM alkalmas fajták rövidebb orruk. ???? TARTJA A KUTYUS ORRA BŐR SÉRTETLEN : Ellentétben első klip kötőfék, Bingo Vissza Klip Szelíd Vezető egyedülálló módon lehetővé teszi, hogy a póráz horog vissza a fejét, nem az arca elől.Ezért az orr ciklus nem fog forogni, vagy mozogni keményen, hogy dörzsölje a kutya pofája a felesleges súrlódás.Továbbá, a heveder készült prémium tiszta nylon simább, mint a pamut paddings. ???? ELKERÜLI a FEJ ELFORDÍTÁSÁVAL, FULLADÁS, PÓRÁZ TEKERGŐ : Bingo Vissza Klip Szelíd Vezető kifejezetten célja, hogy megakadályozzák az ilyen kellemetlen helyzeteket okozott első klip vezet.Nem redirect a kutya figyelmét húz az orr-rész, hogy kitöröm a kutya fejét oldalra.Az orra hurok nem csúszik felé a szemét, vagy mert a pórázt, hogy kusza a lába sem. ???? KETTŐS CÉLÚ HASZNÁLAT : egy Másik funkció, amely lehetővé teszi a termék különleges, hogy átalakítja a hagyományos gallérral, egy bónusz tag gyűrűt, amikor egyszerűen csak nyissa meg a tavaszi kapu, gyűrű, majd távolítsa el az orr-rész.Ez a kutya képzés & viselkedés aids termék NEM egy szájkosarat, hogy megakadályozzák a harapás bár. ???? BIZTONSÁGOS, KÖRNYEZETBARÁT : A fényvisszaverő heveder növeli a biztonságot a dim környezetben.A biztonsági rögzítő csat elkerülhető a véletlen unclipping.Bingo termékek vannak csomagolva fenntartható, nem műanyag. ???? MINIMALIZÁLJA HÚZ, FUTÓSZÁRAZÁS, MAJD UGRÁS : Bingo Vissza Klip Szelíd Vezető hatékonyan biztosítja az útmutatást, a leginkább irányítható rész – a hátsó kutya felső nyak, ahelyett, hogy az első bázis a nyakát, hol húzom erő koncentrálódik.Ha követed a beszerelési utasítások előtt jár, ez jobb, mint az első horog orr vezet, slip gallér, martingál, test, hám.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában