TINYAT Smink Táska Nagy Kapacitású Utazási Kozmetikai Táska Női Hordozható PU Bőr Smink Szervező a Elválasztó Kezelni(Barna)

TINYAT Smink Táska Nagy Kapacitású Utazási Kozmetikai Táska Női Hordozható PU Bőr Smink Szervező a Elválasztó Kezelni(Barna)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.33
Készleten:

【Nagy Kapacitású】a méret A hölgyek utazási smink táska 93*5inch (24*11*13cm).A kozmetikai táska áll, két fő rekesz, majd négy kis zseb tárolja a kozmetika, ékszerek, elektronikai tartozékok, kamera, illóolajok, zuhanyzó, borotválkozás kellékek, szemüveg, értékek, stb.Ésszerű, tudományos design képes befogadni az utazási essentials. 【Minőségű Anyagból】Az utazás szervező táska anyaga PU bőr szövet, puha, tartós.A felület kezelt speciális vízálló kezelés, könnyen tisztítható, valamint megakadályozza a belső származó termékek, ha vizes lesz.A fogantyú fém kiegészítők erős, tartós. 【Multifunkcionális】A smink táska van egy nyílás, amely lehet elhelyezni, lapos, így lehet, hogy nem csak, mint egy utazási smink táska, tisztálkodási táska, szervező, de úgy is, mint egy tábla objektum szervező.Ez a kozmetikai táska nagyon praktikus, valamint lehetővé teszi a kényelmesebb, könnyű. 【Hordozható kivitel】A kozmetikai táskában egy elegáns megjelenés felső fogantyúval, mint egy kézitáska.Nagy nyitó design, helytakarékos, könnyen nyitható, valamint az essentials, kis helyet foglal, meg is elfér a bőröndjében.Könnyű csomagolás, könnyen utazási!. 【Tökéletes Ajándék】Utazási kozmetikai táska elegáns, egyszerű, sok szín közül lehet választani, egy nagy ajándék, hogy a nők-lányok a mindennapi használatra vagy utazás anyák Napja, nőnap, vagy a Karácsony.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában