Fül Érdekel, Takarító Készlet, 70pcs Fülembe Fogselymet, Szag Eltávolítása 15ml Fülbevaló Lyuk tisztítószert, Folyékony

Fül Érdekel, Takarító Készlet, 70pcs Fülembe Fogselymet, Szag Eltávolítása 15ml Fülbevaló Lyuk tisztítószert, Folyékony

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.00
Készleten:

Hordozható kivitel : Könnyű, kis méretű, könnyen tárolható, illetve hordozható, könnyen tedd bele a zsákba, tökéletes otthon utazási használniKosz, a Szag Eltávolítása : Tisztító oldat fogad el hidrofil képletek, zár víz molekulák, hatékonyan, mélyen, tiszta kosz, távolítsa el a fülembe szag.Használata egyszerű : Áztassa egyik végét a fogselyem a tisztító oldat 3-5 másodpercet, majd vegyük ki, helyezze be az egyik végét a tisztítás vonal (nem áztatott tisztító oldat) a fülembe.Eldobható Fülbevaló Lyuk Fogselymet : Biztonságos, higiénikus, dobni használat után hozza meg kényelmét. 70pcs a fülembe fogselymet állnak rendelkezésre, ismerd meg a csere van szüksége.Fülembe Fogselymet : Elfogadja karcsú fülembe fogselymet, rugalmas, bőrbarát, a felülete sima, anélkül, hogy sorja, nem deformálódik áztatás után.Hordozható kivitel : Könnyű, kis méretű, könnyen tárolható, illetve hordozható, könnyen tedd bele a zsákba, tökéletes otthon utazási használni.Kosz, a Szag Eltávolítása : Tisztító oldat fogad el hidrofil képletek, zár víz molekulák, hatékonyan, mélyen, tiszta kosz, távolítsa el a fülembe szag.Használata egyszerű : Áztassa egyik végét a fogselyem a tisztító oldat 3-5 másodpercet, majd vegyük ki, helyezze be az egyik végét a tisztítás vonal (nem áztatott tisztító oldat) a fülembe.Eldobható Fülbevaló Lyuk Fogselymet : Biztonságos, higiénikus, dobni használat után hozza meg kényelmét. 70pcs a fülembe fogselymet állnak rendelkezésre, ismerd meg a csere van szüksége.Fülembe Fogselymet : Elfogadja karcsú fülembe fogselymet, rugalmas, bőrbarát, a felülete sima, anélkül, hogy sorja, nem deformálódik áztatás után.Hogyan kell Használni : 1. Vegye ki a fülembe fogselymet; 2. Áztassa egyik végét a fülembe fogselymet a tisztító oldat, áztassa 3-5 másodperc, várja, hogy bontsa ki, majd vedd ki; 3. Lassan helyezze be a unsoaked végén a fülembe fogselymet a fülembe, lassan, óvatosan twitch oda-vissza többször is, forog, húzza ki a papírt szál, majd törölje le a szennyeződést hozta ki a papírt.Specifikáció : Elem Típus : Fülbevaló Lyuk Tisztító Készlet Nettó Tartalom Fülembe Tisztító Oldat : 15ml Száma Fülembe Fogselymet : 70pcs Tisztító Oldat Illat : Rózsa Funkció : Tiszta fülembe kosz, távolítsa el a fülembe szag Csomag Lista : 1 x Fülembe Tisztító Oldat 70 x Fülembe Fogselymet Megjegyzés : 1.

További részletek

Item Type:
Earrings Hole Cleaner Kit
Net Content of Ear Hole Cleaning Solution:
15ml
Number of Ear Hole Floss:
70pcs
Cleaning Solution Odor:
Rose
Function:
Clean ear hole dirt, remove ear hole odor
Package List:
1 x Ear Hole Cleaning Solution:
70 x Ear Hole Floss:
Note:
1. It is not recommended to use it within half a year of the formation of the ear hole, because the ear hole has not been healed, and it is easy to be injured by forcible use;:
2. The product is mainly used for cleaning;:
3. For those with thin ear holes, it is recommended to stretch the ear holes with earrings a few times. The soaking time of the ear hole floss is controlled within 5 seconds. The ear hole floss can be shortened and pulled slowly;:
4. Please use the unsoaked end to pass through the ear hole first;:
5. Store in a cool place and out of reach of children.:

Hasonló termékek a kategóriában