DEBRADALE TERVEK - Kis Kimondta, Színes cetlik - 3-1/2 x 2 Centi - 5 Színben - 1,000 Lap - BÓNUSZ Tároló Adagoló Dobozban Mellékelt

DEBRADALE TERVEK - Kis Kimondta, Színes cetlik - 3-1/2 x 2 Centi - 5 Színben - 1,000 Lap - BÓNUSZ Tároló Adagoló Dobozban Mellékelt

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.67
Készleten:

► MADE IN USA, NEM ÚGY, MINT MÁS MÁRKÁKDöntött egyik oldala üres, a másik.Ez Az Eredeti Flash Kártya Termék.A papír könnyű, karton, valamint a mérete kicsi, így azokat fel lehet használni, mint tanulmány/megjegyzés kártyák.Kínálunk sok választás, a nagyobb, vastagabb cardstocks.
► EZEK A LEGKISEBB, LEGVÉKONYABB KIMONDTA, FLASH KÁRTYÁKAT, EZÉRT ŐK IS A LEGOLCSÓBB.Vastagabb Vagy Nagyobb Karton Kattintson Debra Dale Tervek Látni A Másik Vásárlási Lehetőségeket.
► 1,000 LAP ÖT (5) PASZTELL SZÍNEKET JOBBAN SZERVEZET.Kék, Zöld, Sárga, Aranyvessző, Meg Lila.Osztja A Lapokat Fel A Témát, Amelyet A Tanár Vagy Bármely Rendszer, Amely A Legjobban Működik Az Ön Számára.
► EGYEDI TERVEZÉSŰ, TÁROLÓ DOBOZBAN MELLÉKELT FEDŐT.A Doboz Volt, Hogy Javítsa A Funkció Ezeket Az Üres Megjegyzés Kártyák.Lehet Tárolni Őket, Vagy Vigye Őket Magával, Anélkül, Hogy Aggódnia A Kár Vagy Veszteség.A Doboz Is Túlméretezett, Így nem Kell Teletölteni A Kártyát Vissza Írás Után, Amely A Kihívás A Többi Márka.TÖBBET VÁSÁROLNAK.MENTSD MEG TÖBBET!A Következő Kódokat Kell Alkalmazni A Pénztárnál.Kód IYRS3 PTD, Hogy Mentse $5 vásárlásakor 2 darab - Kód 8 XOPHJLZ Menteni 10 $ - T, Ha Vásárol 5 Elem - Kód P6 YJEHT8 Menteni 20 $ - T, Ha Vásárol 10 Elemek.A legkevésbé költséges kimondta, flash kártyákat.A kártya 3,5 x 2 cm, s kimondta, egyik oldala üres, a másik. 67# pergamen bristol kártya. 1,000 lap egy egyedi tervezésű tároló doboz.Persze, made in USA, mint minden Debra Dale Designs termékek.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában