JAHH 2Tier konyhaszekrény Szervező Fűszer Szervező Rack Álló Rack Konyha Pulton Tároló Szervező fűszertartó Polc Tartó (Szín :

JAHH 2Tier konyhaszekrény Szervező Fűszer Szervező Rack Álló Rack Konyha Pulton Tároló Szervező fűszertartó Polc Tartó (Szín :

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.33
Készleten:

Anyag : PPSzín : fehér, kávé.Többfunkciós : Használja minden szoba a házban kell tárolni, rendezés, könnyen hozzáférési elemek.Használható a szekrényben, a polcokon, vagy a spájz.Tökéletes tárolására fűszer, fűszerek, gabona, konzervek, só & bors daráló, kés, villa, vagy otthon elemek , de sokkal több.továbbra is könnyen elérhető, ha a főzés vagy sütés. Anyaga : az új PP új anyag zöld, tartós, levehető DIY kombináció, könnyen összeszerelhető, a szilárd alap, stabil. Intim vízelvezetés tervezés : a felső réteg lecsapolták, anélkül , tisztább, egészségügyi. Levehető horog design, 4 horgok mindkét oldalon, kényelmes tárolására spatula, olló, meg egyéb dolgok, egyszerű, kényelmes. Tökéletes tárolására fűszer, fűszerek, gabona, konzervek, só & bors daráló, kés, villa, vagy otthon elemek , de sokkal több.továbbra is könnyen elérhető, ha a főzés vagy sütés. Többfunkciós : Használja minden szoba a házban kell tárolni, rendezés, könnyen hozzáférési elemek.Használható a szekrényben, a polcokon, vagy a spájz.Megjegyzés : Rack csak.A képen üvegek, fűszerek vagy más elemeket nem tartalmazza.Műszaki adatok : 1. Szín : fehér, coffee3.5 cm Packing lista : 1 Konyha polc (egyéni telepítés szükséges) Megjegyzés : (1) Minden képen szakmailag színes, de mivel a különböző környezeti fény különböző kijelző készüléket , előfordulhat, hogy bizonyos eltéréseket a képek között, valamint maguk a tételek.Kérlek, értsd meg.(2) Az adatok mért kézzel, de lehet némi eltérés, de ez nem befolyásolja a használatát.Az oka, hogy különböző világítás, a képernyő-beállítások, a szín, a tétel lehet, hogy kicsit más a kép.Kérem, engedje meg, kis méretű különbségek miatt kézi mérések.A csomag tartalmazza a fő terméket csak.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában