Farber Baba | Kisgyermek Fogkefe (4 Doboz) - Extra Puha Sörték, BPA Mentes, Nyugtató Fogzás Nub Gyűrű Kezelni, 0-2 Év (Lila)

Farber Baba | Kisgyermek Fogkefe (4 Doboz) - Extra Puha Sörték, BPA Mentes, Nyugtató Fogzás Nub Gyűrű Kezelni, 0-2 Év (Lila)

Rendeléséhez elérhető
HUF 891.00
Készleten:

★ Ösztönözze a jó fogászati ellátás korán a gyerekek kisgyermek fogkefe készlet Farber BabaA kis kéz, száj, ezek a puha fogkefe gyerekeknek, hogy a fogmosás szórakoztató könnyen megoldható. ★ 4-darab kisgyermek fogkefével beállított funkciók a nyomi csecsemő fogkefe korosztály 0-2 éves.Rövid nyakú, lekerekített perforált kezeli, azok ideális fogzás, valamint bevezetés a fogmosás. ★ Nem mérgező, BPA-mentes fogkefék gyerekeknek vagy élelmiszer-minőségű, illetve nem tartalmaz ftalátokat.Segít megőrizni az apró fogak ingyenes üregek a gyerek fogkefe, hogy könnyű az íny de kemény fogkő. ★ Kezdő fiatal kézi fogkefék, hogy a gyerekek is lezárja a ujjai körül határozza meg a színpadon, egy életre szóló jó szájhigiénia.Farber Baba Gyerek Fogkefe Készletek, befektetések, a ragyogó mosoly. ★ Családi tulajdonban lévő Farber Baba egy amerikai székhelyű vállalat célja, hogy fogmosás szórakoztató az elkövetkező években.Ügyfélszolgálat a legfontosabb, kínálunk prémium gyerekek lényeges, hogy megfizethető, tartós.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában