PEMP Vezeték nélküli carplay, valamint az airplay, Android auto Tükör Link BMW F01 F07 F10 F12 F15 F20 F30 F25 F48 NBT (NBT)

PEMP Vezeték nélküli carplay, valamint az airplay, Android auto Tükör Link BMW F01 F07 F10 F12 F15 F20 F30 F25 F48 NBT (NBT)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.67
Készleten:

Vezeték nélküli Carplay vezetékes Android auto funkciók, valamint a tükör a kijelző tartalma a telefont, hogy az autó eredeti képernyőn keresztül airplayA képernyőn, támogatja a felbontás az eredeti jármű 6.25 hüvelyk, az eredeti képernyő a különböző határozatok által meghatározott, a számlap kódot.Támogatja a különböző audio, illetve videó lejátszás.Támogatja a CVBS kamera bemenet után tolatás, illetve támogatja az irányítást az eredeti kormánykerék gombot.Kérjük, telepítse a videó szerint.Ezt a terméket csak akkor alkalmas a BMW NBT rendszer, nem CIC rendszer, sem a BMW I3 NBT!. Ha az OEM képernyő 6.5 cm, kérjük, állítsa be, mint Egy;. Ha az OEM képernyő 8.25 hüvelyk kapcsoló a tárcsa kód, mint B;. Ha az AUTÓ az M-Sport, akkor állítsa be a kapcsolót C;.Beállíthatjuk, hogy az OEM kamera, vagy azt követően-piaci Kamera : .Settig>Autó beállítása>tolatókamera> választhat az oem kamera, vagy azt követően-piaci kamera.Beállítja a carplay hang auto kapcsoló : . lépés-Válassza ki az elülső AUX menü bemenet az OEM felület;. lépés-nyomja meg a No. 8 gombot a panel; az AUX első sorban tárolja a 8-as gombot. lépés-Nyomja meg a MENÜ gombot, hogy belépjen a Car Play felület, a hang automatikusan a Car Play doboz.Ha az autó volt, Manuális váltó, állítsa a Fényképezőgép tolató üzemmódban, akkor a hátrameneti videót.Beállítások>autós beállítások>Hátrameneti mód> pls válassza ki a 12 V-os Aktív. 2 Csatlakoztassa a "Backup light 12v a" drót, hogy a hátsó lámpa elektromos vezetéket.Ezt a terméket csak akkor alkalmas a BMW NBT rendszer.Van egy 6 PIN LVDS a OEM képernyőn.Nem támogatja a CIC 4 TŰS, s EVO rendszer.Ha vásárolni a rossz rendszer, nem lesz képes arra, hogy telepítse.Különleges figyelmet : .Ezt a terméket csak akkor alkalmas az eredeti kijelző, de nem alkalmas hátsó szerelt kijelző.Támogatja a vezeték nélküli Carplay, Android automatikus funkciók;.Támogatja a vezeték nélküli képernyő etetés funkció Grasscarp mobiltelefon airplay;.Az eredeti jármű információk jeleníthetők meg általában azáltal, hogy a 6.25 hüvelyk kijelző az eredeti jármű keresztül a tárcsát.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában