Karcsúsító Alakformáló Tápláló Rejuvenations Feszesítő Hasát, Lábát Masszázs, Emelő Izmok Csík Orr fej (fehér, Egy Méret)

Karcsúsító Alakformáló Tápláló Rejuvenations Feszesítő Hasát, Lábát Masszázs, Emelő Izmok Csík Orr fej (fehér, Egy Méret)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.00
Készleten:

【Termék Hatásosságát】Ez A Fogyókúra Nagy Hatással Derék, Lábak, Karok, Feszesítő HasSegít Húzza Meg, A Feltétel Pedig Kenje A Hasi Izmok.Elősegíti Az Anyagcserét, Valamint Növeli Az Izomtömeget. 【Nyugtató Masszázs】 : Egy Jó Masszázs, Ami Megnyugtatja, Ellazítja, Majd Összehúzódnak a Bőr; A Felmelegedés Érzés, A Nyugtató Aroma Kombinációja -olajok, Hogy Egy -masszázs, Hogy A Ház Körül. 【Emelő Bőr】Megerősített Testápoló Növeli A Vérkeringést.Innovatív Összetevők -a Bőrt, Javítja a Vérkeringést, Húzza meg erősen A Bőrt. 【Könnyen Felszívódik】Ez Egy Erős Abszorpciós Kapacitás, Alkalmas Minden Típusú Bőr.Ez Teszi A Bőr Érzi, Puha, Kényelmes. 【Hasa Zsírégető】Remekül Működik A Gyomor -, Csípő -, Felső Karja, Teste.Természetes Formula Segít Az Égő Zsír, Gyorsítja Az Anyagcserét, Illetve A Karcsúsító Vezető Folyamat Karcsú Derekát. 【Termék Hatásosságát】Ez A Fogyókúra Nagy Hatással Derék, Lábak, Karok, Feszesítő Has.Segít Húzza Meg, A Feltétel Pedig Kenje A Hasi Izmok.Elősegíti Az Anyagcserét, Valamint Növeli Az Izomtömeget. 【Nyugtató Masszázs】 : Egy Jó Masszázs, Ami Megnyugtatja, Ellazítja, Majd Összehúzódnak a Bőr; A Felmelegedés Érzés, A Nyugtató Aroma Kombinációja -olajok, Hogy Egy -masszázs, Hogy A Ház Körül. 【Emelő Bőr】Megerősített Testápoló Növeli A Vérkeringést.Innovatív Összetevők -a Bőrt, Javítja a Vérkeringést, Húzza meg erősen A Bőrt. 【Könnyen Felszívódik】Ez Egy Erős Abszorpciós Kapacitás, Alkalmas Minden Típusú Bőr.Ez Teszi A Bőr Érzi, Puha, Kényelmes. 【Hasa Zsírégető】Remekül Működik A Gyomor -, Csípő -, Felső Karja, Teste.Természetes Formula Segít Az Égő Zsír, Gyorsítja Az Anyagcserét, Illetve A Karcsúsító Vezető Folyamat Karcsú Derekát.Karcsúsító Alakformáló Tápláló Rejuvenations Feszesítő Hasát, Lábát Masszázs, Emelő Izmok Csík Orr heads Description : Jellemzők : a zsírszövet, zsírégetés, Nettó tömeg : 30g / 50g Quantity : 1 pieceusage módszer : alkalmazzuk a megfelelő mennyiségű a masszázs terület.A hő lassan, amíg teljesen felszívódik.Tekerje a fóliát 30-40 percig, majd vegye le.Műszaki adatok : könnyű, könnyen absorb Effectively crush a tárolt zsír a has,Csökkenti a felesleges bőr alatti zsír,Elősegíti a hasi zsír, égő,könnyű, könnyen elnyelik, így az arc egészségesebb, s a test több, kompakt,tökéletes derékvonal, , derékbőség, illetve A4-es waistline Finally elérése a cél, illetve zsírtömeg, de formában, tökéletes derék lábam vonalak.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában