WENLII 12L Haza Intelligens Kuka Automatikus Indukciós Szemetes Tetejét Bin Okos Szemetes, Irodai Kuka, Hálószoba (Szín : D)

WENLII 12L Haza Intelligens Kuka Automatikus Indukciós Szemetes Tetejét Bin Okos Szemetes, Irodai Kuka, Hálószoba (Szín : D)

Rendeléséhez elérhető
HUF 7038.00
Készleten:

Anyaga : ABS+Rozsdamentes acélA kuka igazán elegáns, gyönyörű.Karcsú, kompakt kukákat használható a szűk kanyarokban, pedig halott sarkok lehet hatékonyan alkalmazni.Javasoljuk, hogy ezt a kuka irodák, egyszerű formában, elegáns, nagyvonalú, két szín, egyezik az otthoni környezet.fürdőszoba, hálószoba, stb.Nagy teljesítményű konyhai szemetesbe.A hordó test kovácsolt rozsdamentes acél, megvastagodott hordó test,valamint anti-ujjlenyomat, hogy örökké tart.Intelligens indukciós, egy kéz, 0.3 másodperc értelemben a nyitás a fedelet, 5 másodperc néma késedelem közel, megakadályozza a kezét attól, hogy elkapják.Anyaga : ABS+Rozsdamentes steel The kuka igazán elegáns, gyönyörű.Karcsú, kompakt kukákat használható a szűk kanyarokban, pedig halott sarkok lehet hatékonyan alkalmazni.Javasoljuk, hogy ezt a kuka irodák, egyszerű formában, elegáns, nagyvonalú, két szín, egyezik az otthoni környezet.fürdőszoba, hálószoba, stb.Nagy teljesítményű konyhai szemetesbe.A hordó test kovácsolt rozsdamentes acél, megvastagodott hordó test, valamint anti-ujjlenyomat, hogy örökké tart.Intelligens indukciós, egy kéz, 0.3 másodperc értelemben a nyitás a fedelet, 5 másodperc néma késedelem közel, megakadályozza a kezét attól, hogy elkapják.Termék kapacitás : 12 LScope alkalmazás : irodai, nappali, hálószoba, konyha, stb.A csomag Tartalmazza : 1*A trashnote : 1. Kérjük, erősítse meg a méret szín vásárlás előtt. Nincs más elemek, kivéve a kukába a termék fotó. A méret mért kézzel.Lehet, hogy ez rossz, ez normális, kérjük, tanulmányozza a tényleges méret, köszönöm. Mivel a különbség a világítás, a képernyő, a szín a termék kissé eltérhetnek a kép, kérlek, értsd meg. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolatot e-mailben.Megoldja a problémát, amint lehetséges. Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt gombra, írja be a boltba, több termék közül lehet választani.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában