WDBBY Tömör Fa Wc Ülőke Kerek Wc-Ülőke, Állítható Zsanérok Haza, Fürdőszoba Kiegészítő, Dekoráció Fa Szín (Méret : 40 * 44CM)

WDBBY Tömör Fa Wc Ülőke Kerek Wc-Ülőke, Állítható Zsanérok Haza, Fürdőszoba Kiegészítő, Dekoráció Fa Szín (Méret : 40 * 44CM)

Rendeléséhez elérhető
HUF 33516.00
Készleten:

★ High-end fa anyagok; zöld, természetes fa anyagok, használata biztonságos ★ Tölgyfa wc ülőke védő lakkozott, elhelyezése, valamint erősítése, az ülés a fokozott erőt. ★ Nem hímezni acél zsanér; ez pedig nem hímzett, s néma, amikor a wc-fedelet van hajtva. ★ Könnyen telepíthető; rozsdamentes acél, biztonságosabb, tartósabb. ★ Párna; hatékonyan megakadályozza, hogy a zaj keletkezik, ha a fedelet ütközik a wc-n. ★ High-end fa anyagok; zöld, természetes fa anyagok, használata biztonságos. ★ Tölgyfa wc ülőke védő lakkozott, elhelyezése, valamint erősítése, az ülés a fokozott erőt. ★ Nem hímezni acél zsanér; ez pedig nem hímzett, s néma, amikor a wc-fedelet van hajtva. ★ Könnyen telepíthető; rozsdamentes acél, biztonságosabb, tartósabb. ★ Párna; hatékonyan megakadályozza, hogy a zaj keletkezik, ha a fedelet ütközik a wc-n.Wc ülőke egyszerű, elegáns, rendkívül tartós.Gyönyörű, wc ülőke, nem csak munka, hanem díszíteni a haza, fürdőszoba.Mind a részeket, szükséges csatolni, amely tartalmazza zsanérok, felszerelése, állítható.Anyagok : A wc készült resin Name : Fém csuklós tömör fa wc seat Material : szilárd wood Whether a fedél pufferelt : nem buffered Is lehetséges, hogy állítsa be a lyuk távolság : No Color : egyszínű.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában