YHCH 24 Darab Pamut Haj Nyakkendő Karkötő Női Magas Rugalmas Sport Szakaszon Gumival Kösd Lófarokba Birtokosai Tartozékok Nők(12 Stílusok)

YHCH 24 Darab Pamut Haj Nyakkendő Karkötő Női Magas Rugalmas Sport Szakaszon Gumival Kösd Lófarokba Birtokosai Tartozékok Nők(12 Stílusok)

Rendeléséhez elérhető
HUF 898.20
Készleten:

✨【Csomag Tartalmazza】 Egy készlet tartalma 24 darab 12 stílusok(2 vegyes színek), ami elég ahhoz, hogy megfeleljen az ön igényeinek, valamint megkönnyítse az emberek, akik nehezen tudják kezelni a hajathordhatod különböző színű haj nyakkendő minden nap, hogy megfeleljen a különböző színű ruhát. ✨【Puha Pamut Anyag】 a fonott haj zenekarok pamutból anyag, puha, használata kényelmes, a haj, könnyű, szagtalan; fém ezekben a haj zenekarok, amelyek nagyobb biztonságban lesz, s nem hozza kárt a fejbőr, illetve a haj. ✨【Divatos, Szép Design】12 stílusok, egyszerű, de elegáns.Lehet, hogy két-három csavar körül egy lófarokba, majd a haj marad a helyén securly.Nem húzza a hajat ki, amikor elkezdi szedni a lófarok ki.Nem kell aggódnia, a haj, haj nyakkendő, hogy sérült. ✨【Széles körben Használt】Mi nyújtunk túl gumiszalag vagy könnyen azonnali stílus változik.Könnyen fix különböző haj stílusok, mint a Lófarok, Fonott haj, Zsemle.Nem számít, a munkahelyen, az élet, vásárlás, utazás, ez is illeszkedik könnyen. ✨【Tökéletes Ajándék】Kényes fejpánt készletek a Legjobb ajándékokat, nők, lányok, mint egy Csodálatos Ajándék, Születésnapi Party, Valentin Nap, anyák Napja, Bár Micvá, Érettségi, Napi Meglepetés.Szeretni fogják a stílus ezeket a fürtöket, hogy te vagy a király egy lófarok, zsinór vagy zsemle.Ez hajgumi csomag lesz a napi megy. 24 Darab Pamut Haj Nyakkendő Karkötő Női Magas Rugalmas Sport Szakaszon Haj Gumi Nem sérült gumiszalag Haj Nyakkendő Lófarok Birtokosai Haj Kiegészítők Nők(12 Stílusok) Jellemzők : az 1. kényelmes Viselni 2.Minőségi anyagok 3.Széles Körben Alkalmazást 4.12 Different Styles 5.Könnyen Használható 6.Könnyen hordozható -NEM Kiugrását,Törés vagy Nyújtás Stílus : Divat/Trendi/Aranyos Szövet típus : cooton gumi Méret : arról van szó, 2.3" nagy rugalmasság Csomag Tartalmazza : https : 24 Db Pamut Haj Nyakkendő ( 2 színek, 12db minden szín ).

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában