Mengdewei Vegyes Achát Kő Váza Töltelék Akvárium Kavics Alkalmas Bambusz Növények, Zamatos 2LB Vegyes Kerti Tereprendezés Kő. (Közepes)

Mengdewei Vegyes Achát Kő Váza Töltelék Akvárium Kavics Alkalmas Bambusz Növények, Zamatos 2LB Vegyes Kerti Tereprendezés Kő. (Közepes)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.00
Készleten:

?【Széles alkalmazási】:Csiszolt sziklák, valamint a kristályok kiváló díszítő cserepes növények, akváriumok, valamint a szabadtéri tereprendezés, valamint vízelvezető multi-gyenge növények, valamint a kézműves alkotások ?【Több színben】:A kövek jönnek a különböző színek is használható a különböző növények váza dekorációk, el lehet helyezni, az akvárium fenntartása, tiszta, tiszta víz minőségét. ?【Természetes anyag】 : az A szép, színes kövek természetesen alakult, majd polírozott egy későbbi szakaszban, hogy megmutassa, sokféle, színes minták, nem mérgező, nem könnyen viselik, vagy romlott. ?【Ideális csomagolás】 : az Achát kő van csomagolva egy mix színek, illetve az intézkedés körülbelül 0. ?【Minőségi értékesítés utáni szolgáltatás】 van : Ha nem elégedett a termékeinkkel, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, mi ad kielégítő megoldást.Ingyenes cserére vagy a vételár visszatérítésére 90 napon belül. 24 órán belül választ szolgáltatást. ?【Széles alkalmazási】:Csiszolt sziklák, valamint a kristályok kiváló díszítő cserepes növények, akváriumok, valamint a szabadtéri tereprendezés, valamint vízelvezető multi-gyenge növények, valamint a kézműves alkotások. ?【Több színben】:A kövek jönnek a különböző színek is használható a különböző növények váza dekorációk, el lehet helyezni, az akvárium fenntartása, tiszta, tiszta víz minőségét. ?【Természetes anyag】 : az A szép, színes kövek természetesen alakult, majd polírozott egy későbbi szakaszban, hogy megmutassa, sokféle, színes minták, nem mérgező, nem könnyen viselik, vagy romlott. ?【Ideális csomagolás】 : az Achát kő van csomagolva egy mix színek, illetve az intézkedés körülbelül 0. ?【Minőségi értékesítés utáni szolgáltatás】 van : Ha nem elégedett a termékeinkkel, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, mi ad kielégítő megoldást.Ingyenes cserére vagy a vételár visszatérítésére 90 napon belül. 24 órán belül választ szolgáltatást.Achát ásványi anyag által alkotott hidrotermikus folyadékot kitöltése korai üregek a késő vulkáni időszakokban készült, kvarc egy keménysége 6.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában