Rajz Karton Művészet Keret Gyerekeknek, Fotó Képet Megjeleníteni az Asztalt, Írni Testület Szőnyeg Tartót (2 Nagy Keret + 4 Közepes Keret)

Rajz Karton Művészet Keret Gyerekeknek, Fotó Képet Megjeleníteni az Asztalt, Írni Testület Szőnyeg Tartót (2 Nagy Keret + 4 Közepes Keret)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.67
Készleten:

【Prémium Anyag】Kiváló minőségű karton Extra vastagTermészetesen minden, a termék Nem mérgező.Érdekel, csak annyi a kreatív elmék a következő generációnak, mint te.Gyártott a cseh Köztársaság, valamint csomagolt Kínában. 【Különleges Design】2022 Innováció a "Rajz Papír átalakulni Képkeret".A kép készen van, a gyermek rajzolj egy álló vagy fekvő kép, minden típusú tollak. 【Többfunkciós Berendezés】Könnyen csomag Csak 3 másodperc beállításához.Az egyik legjobb Dekoráció az Otthoni, Irodai, vagy az Osztályteremben.Lehet, hogy egyszerűen csak akaszd a falra vagy álljon egyenesen, egy asztalon vagy polcon.Alig várom, hogy megosszam a kreatív festés a Gyerekek. 【Csomag Tartalmazza】2 Nagy Keret(12x8 hüvelyk)+ 4 Közepes Keret(8x6 inches). a Papír lehet megharapott kis szerepet.Nem gyermekek számára 3 éves korig.A kép Készen van, szóval csak létre kell hozni a motívum.Tökéletes, mint egy ajándék – vagy tartsa meg magad, majd hozzon létre egy kollázst a falon, vagy a polcon a szobában.A művészet, mind lógni pedig álljon egyenesen.A gyermek tud rajzolni egy álló vagy fekvő képet, majd akaszd a falra, vagy tedd egy asztalon vagy polcon.Ezen a felületen lehet festeni, rajzolni, minden típusú tollak.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában