HOXIEYA Virágos Hajpánt anyák Napja Hairband Haj Tartozékok Tulipán Virág Gyönyörű Kék Haj Karika a Nők, anyák Napi Ajándék (Stílus 4)

HOXIEYA Virágos Hajpánt anyák Napja Hairband Haj Tartozékok Tulipán Virág Gyönyörű Kék Haj Karika a Nők, anyák Napi Ajándék (Stílus 4)

Rendeléséhez elérhető
HUF 539.10
Készleten:

?Anyák NAPJA FEJPÁNT :A csomagban 1db anyák Napja fejpánt virágot anyák Napja dekoráció6 minták közül választhat. ?KÉK "BOLDOG anyák napját"&TULIPÁN DESIGN : https : A szimbolikus jelentése a tulipán a boldogság, meg a szentatya.Küldjük ezt a szeretetet, hogy az anya.Reméljük, ő is boldog, egészséges örökre.Ez a tulipán fejpánt kifejeződése az örök szerelem az anyja.Ez egy nagyon értelmes dolog az anya viselni ezt a hairband tartozékot, majd hagyjuk egy fénykép, mint egy emlékkép. ?FESZTIVÁL DÍSZÍTÉS : színes, aranyos, valamint egy ünnepi hangulat, valamint a fesztivál hangulatot, az anya, meg a lányok.az aranyos virág, szív design a fejét.Lehet koordináta anyák napja, vagy Fél, vagy az élet, jelmez kiegészítők, hogy a buli hangulatot fog. ?MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAG : az anyák napja hairband készült kiváló minőségű műanyag, nem mérgező, biztonságos, becsomagolva, puha, kényelmes anyagból, könnyű, tartós, így használható sokáig. ?CSODÁLATOS FESZTIVÁL AJÁNDÉK : Ennek az Anyának a nap haj, dekoráció virág haj tartozék olyan szép, ez a legjobb ajándék, az anya, mind a nők.Ad ez a fejpánt, mint egy egyedi ajándék szeretteinek.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában