PILÓTA Dr. Markolat Újratölthető & Behúzható Golyóstoll, Közepes Pont, a Haditengerészet Hordó, Kék Tintával, Egyetlen Toll (36101)

PILÓTA Dr. Markolat Újratölthető & Behúzható Golyóstoll, Közepes Pont, a Haditengerészet Hordó, Kék Tintával, Egyetlen Toll (36101)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.33
Készleten:

PILÓTA DR TARTÁS : Ez a sima-írás ergonomikus golyóstoll funkciók a kenet-ellenálló Speciális Tinta & széles hordó ergonomikus, latex-mentes párnázott markolat segít csökkenteni írás stressz.ERGONÓMIKUS TOLL : Dicséretes a könnyű kezelhetőség az Arthritis Alapítvány, Pilóta Dr. Markolat Golyóstoll jön a közepes & rendben point & áll rendelkezésre, kék, fekete, vagy piros-kenet-álló tinta.RECEPT ÍRÁSA KÉNYELEM : Ha szereted a Pilóta Dr. Markolat golyóstollat, próbálja ki a teljes Dr. Fogást tartalmazó sort, Matt, Többfunkciós, Pure White, & Full Black behúzható, újratölthető golyóstollat!.MEGBÍZHATÓ MINŐSÉG : Nekünk már így is, tollak, mint 100 éve.E jegyzetel, felszerelkezem iskolai vagy irodai kellékek, vagy ír egy golyó lapja, a Pilóta a tökéletes toll!.A HATALOM A TOLLAT : Pilóta teszi kivételes írói eszközök, hogy megfeleljen az ön igényeinek.Van szökőkút, golyóstoll, visszahúzható, törölhető & gél tinta, toll, tábla markerek & több minden írás stílusa. Markolat Behúzható Golyóstollat, Közepes Pont, a Haditengerészet Hordó Kék Tinta (36101) A Dr. Markolat családnak van egy írás eszköz tökéletes mindenki számára.Nézet nagyobb A Találmány Dr. Markolat Írás Alapú Eszközök egy közös, hogy szükség van egy kényelmesebb, íróeszköz, Pilóta tűzte ki, hogy az emberek az írás megoldást kerestek.1995-ben indított Kísérleti Dr. Markolat, egy toll, ceruza gyűjtemény célja, hogy kiváló írás, a kényelem, valamint a megoldás, hogy demand.By 1996-ban, a teljes Dr. Markolat vonal szerzett a Könnyű kezelhetőség Dicséretet az Arthritis Alapítvány.Több, a közelmúltban 2012-ben, egy három hónapos tanulmánya a Georgia Tech Research Institute talált Dr. Markolat súlypont (COG) meghaladta a kulcs a versenytársak teljes kényelem minősítések a felhasználók, mind pedig nélkül ízületi gyulladás. Markolat FOGASKERÉK volt bizonyított, hogy majdnem 2 X kényelmesebb, mint legfontosabb versenytárs márkák*.Fogást Kínálnak egy sor Pont Típusú Hordót Színek Dr. Markolat klasszikus vonalat javult az évek során bevezetésével számos hordó színek, stílusok.A gyűjtemény magában foglalja mind a divat-előre, szakmai stílusok számos írás szüksége alkalommal.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában