Ke1Clo 1db Szem Árnyék Toll Szemceruza szemfesték Ceruza,Tartós Sima Szem Árnyék Stick Szemhéjpúder Toll Szemceruza Szemhéjárnyaló

Ke1Clo 1db Szem Árnyék Toll Szemceruza szemfesték Ceruza,Tartós Sima Szem Árnyék Stick Szemhéjpúder Toll Szemceruza Szemhéjárnyaló

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.33
Készleten:

【Csillogó Szemhéjpúder Ceruza】12 különböző színben, beleértve a shimmer, majd fémes hatás szemhéjárnyaló ceruza, csak alkalmazni, hogy a szem környékét, meg lehet próbálni, sok színben 【Magas színvisszaadási】Magas színvisszaadási, könnyen alkalmazható színű, természetes, kényelmes, krémes textúrája sima, blendable, vízálló igazolása (dörzsölés nélkül), nem fakul, még akkor is, szín, intenzív, színezés tart egész nap. 【Menteni a smink idő】Megvastagodása szem árnyék, zsírkréta a lágy, gyors alkalmazás egy nagy területet, anélkül, irritáló szem alatti karikák, tartós színek.Hordozható szemhéjárnyaló ceruza lehetővé teszi, hogy könnyen készítsen fel-retusálás a szabadban. 【Széles körben Használja】12 különböző színek, tökéletes szakmai füstös szem smink, alkalmi smink, iroda smink, álarcosbál, smink show.Ez lesz a tökéletes ajándék a barátok, a barátnők, a női családtagok. 【Puha, Krémes Textúra】Ez a nagy-pigmentáció krémes szemhéjárnyaló ceruza van egy krémes, hogy néz ki, simán keveréket, mint a selyem, ez a csillogó szemhéjpúder tökéletes szobrászat, árnyékolás meghatározása egy diszkrét csillogást , takarja el a természetes smink, hogy fiatalabbnak néz ki!.
❤️ Leírás
❤️ 【Csillogó Szemhéjpúder Ceruza】12 különböző színben, beleértve a shimmer, majd fémes hatás szemhéjárnyaló ceruza, csak alkalmazni, hogy a szem környékét, meg lehet próbálni, sok színben.
❤️ 【Magas színvisszaadási】Magas színvisszaadási, könnyen alkalmazható színű, természetes, kényelmes, krémes textúrája sima, blendable, vízálló igazolása (dörzsölés nélkül), nem fakul, még akkor is, szín, intenzív, színezés tart egész nap.
❤️ 【Menteni a smink idő】Megvastagodása szem árnyék, zsírkréta a lágy, gyors alkalmazás egy nagy területet, anélkül, irritáló szem alatti karikák, tartós színek.Hordozható szemhéjárnyaló ceruza lehetővé teszi, hogy könnyen készítsen fel-retusálás a szabadban.
❤️ 【Széles körben Használja】12 különböző színek, tökéletes szakmai füstös szem smink, alkalmi smink, iroda smink, álarcosbál, smink show.Ez lesz a tökéletes ajándék a barátok, a barátnők, a női családtagok.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában