KingShark SSD M. 2 2260 500GB Belső szilárdtestalapú Meghajtó Nagy Teljesítményű Merevlemez Asztali Laptop SATA III 6 gb/s (500GB, 2260)

KingShark SSD M. 2 2260 500GB Belső szilárdtestalapú Meghajtó Nagy Teljesítményű Merevlemez Asztali Laptop SATA III 6 gb/s (500GB, 2260)

Rendeléséhez elérhető
HUF 6299.10
Készleten:

【Adatok Biztonsági】 King Shark SSD támogatja a hibás blokk kezelése, TRIM parancsot, garbage collection technológia, valamint S A monitoring rendszer, valamint az ECC (hibaellenőrzés korrekció) technológia biztosítja optimális teljesítmény, valamint a fokozott biztonsági adatok továbbítása. 【Gyorsan】 Indítsa el a számítógépet csak néhány másodperc.Akár 35 gyorsabb, mint a hagyományos merevlemez.Gyorsabb indítás, leállítás, app terhelés, illetve válasz. 【Energia-megtakarítás】 Nagyon alacsony fogyasztás, így a laptop, hosszú ideig. 【Stabil】 nem kell aggódnia, hogy az adatokat.Az SSD termék fogad el, az eredeti flash memória chip teljesítette a kompatibilitás, illetve megbízhatósági vizsgálatok.Az SSD termék jellemzői 1,75 M Ipari Átlagos Idő, Hogy a Hiba (MTTF), valamint a különböző hibajavító technológiák, amelyek képesek elérni a hosszú távú megbízhatóság. 【Három év garancia】 Ha bármilyen probléma, a probléma követő három éven belül a vásárlás időpontját, akkor cserélje ki egy újat ingyen.Körülbelül Kingshark : 2005-ben Létrehozott, Kingshark specializálódott memória bankok, valamint az Ssd-k.Kínálunk termékek jó minőségű, de versenyképes áron.Lehet, hogy többet költ, vagy ugyanazon az áron, de gyengébb minőségű, amelyek közül egyik sem lesz a választás egy okos vásárló, mint te.Fontos a fogyasztók segítsen megoldani minden problémát, nem számít, milyen kicsi, éppen ezért kerestünk a bizalmat, a partnerség, a sok vendéget.Mi visszajelzéseket a kellemes élmény lehet, ha a vásárlás a magas-quanlity termék első osztályú szolgáltatásokat.Részletes előírások : (1) Kapacitás : 500 GB (2) Interfész : SATA Interfész (3) Read & Write speed : 570 MB/s & 500 MB/s (4) Flash memória : Tier-1 3 D TLC flash. (5) Standard tanúsítvány : TAA, Ro HS, FCC, CE, WWN (6) a Maximális megbízhatóság : a Garbage collection támogatja a TRIM, S. T, end-to-end motor, kopás kiegyenlítése, valamint LDPC + RAID technológiák, MTBF> 1,200,000 óra, 380 TBW. (7) a Működési hőmérséklet-tartomány : 0 ° c ~ 70 ° c-on. (8) Tárolási hőmérséklet : -45 ° c ~ 85 ℃ (9) Fogyasztás (aktív) : 5.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában