Automatikus Zár Nyelve Szekrény Fiók Zár 【Húzva, Egyforma】Bútor, Szekrény Zár Bemutató Zár Fúrás Átmérő 3/4/19mm a (3/5-/15mm -7/8-/22mm)

Automatikus Zár Nyelve Szekrény Fiók Zár 【Húzva, Egyforma】Bútor, Szekrény Zár Bemutató Zár Fúrás Átmérő 3/4/19mm a (3/5-/15mm -7/8-/22mm)

Rendeléséhez elérhető
HUF 896.40
Készleten:

1 : Automatikus zár szekrény zár; a jelet, ez a zár automatikusan vegye ki a csavart, de az ajtó zárva zárva, kulcs nélkülMiután a kabinet ajtó nyitva van, amikor le kell zárni, csak óvatosan csukja be a szekrény ajtaját.A művelet kényelmesebb, biztonságosabb.Hozok neked egy kényelmesebb élet, a tapasztalat. 2 : [Biztonságos, Tartós] Korszerűsített cink ötvözet szilárd precíziós öntés, felület krómozott anti-oxidációs technológia, jobb, vízálló, valamint a rozsda-bizonyíték teljesítmény, erős, kopásálló, ez egy biztonsági megerősítés a fiókokat, ajtókat.A lehetőség, hogy cserélje ki a fájl cabi. 3 : Univerzális : Minden kulcsok a zár egyforma használják szinonimaként.Szekrény zár : Ez a termék zár alkalmas asztalok, szekrények, ládák, fiókok, postaládák, ékszer doboz, háztartások, stb. pedig van egy széles körű használat. 4 : Könnyű telepítés, teljes kiegészítők, csavarok, 4 gombokat【Húzva, Egyforma】, 2lock. 5 : [100% - os Elégedettségi Garancia], Ha nem teljesen elégedett a termékkel, kínálunk egy teljes pénz-visszafizetési garanciát.Szekrény zár biztosítja, hogy a biztonsági, adatvédelmi.Ha több támogatásra van szükségük, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. 1 : Automatikus zár szekrény zár; a jelet, ez a zár automatikusan vegye ki a csavart, de az ajtó zárva zárva, kulcs nélkül.Miután a kabinet ajtó nyitva van, amikor le kell zárni, csak óvatosan csukja be a szekrény ajtaját.A művelet kényelmesebb, biztonságosabb.Hozok neked egy kényelmesebb élet, a tapasztalat. 2 : [Biztonságos, Tartós] Korszerűsített cink ötvözet szilárd precíziós öntés, felület krómozott anti-oxidációs technológia, jobb, vízálló, valamint a rozsda-bizonyíték teljesítmény, erős, kopásálló, ez egy biztonsági megerősítés a fiókokat, ajtókat.A lehetőség, hogy cserélje ki a fájl cabi. 3 : Univerzális : Minden kulcsok a zár egyforma használják szinonimaként.Szekrény zár : Ez a termék zár alkalmas asztalok, szekrények, ládák, fiókok, postaládák, ékszer doboz, háztartások, stb. pedig van egy széles körű használat. 4 : Könnyű telepítés, teljes kiegészítők, csavarok, 4 gombokat【Húzva, Egyforma】, 2lock.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában