Első Nap Szülési Újrahasználható Hot & Cold Csomag (2) a Szülés utáni Helyreállítás, Varrást Megkönnyebbülés, Aranyér, Zúzódások, valamint Több.

Első Nap Szülési Újrahasználható Hot & Cold Csomag (2) a Szülés utáni Helyreállítás, Varrást Megkönnyebbülés, Aranyér, Zúzódások, valamint Több.

Rendeléséhez elérhető
HUF 1799.10
Készleten:

Megfelelő, hasznos minden új anyuka (meg mások is!), hogy van-e szállítani a baba a császármetszéssel, vagy természetesenHideg-meleg terápia segít enyhíteni a különböző betegségek gyógyítására.Rugalmas, Zselés formálja a testet, a kényelem.Gél formula tartja a hőmérséklet hosszabb, mint a 'gyöngy' fajta.Szelídebb, mint a hagyományos jég, meg biztonságosabb is a bőrt.Készült új, orvosi minőségű anyagok.Csomag kettő, az egyik most, a másik később.Ujjú, feltéve, hogy tartsa Gel Pack a hely megvédeni a bőr.Hosszú, hogy fedezze a teljes területen.Terhesség alatti duzzanat, aranyér/cölöpök.Császármetszés seb, hogy segítsen megállítani viszketés, csökkenti a duzzanatot a metszés környékén.A születés után duzzanat csökkentésére, illetve a hozzá kapcsolódó kellemetlenségeket következő természetes szülést.Miközben a szoptatás, hogy megnyugtassa a tőgygyulladás, illetve zárolt csatornák (kérjük, kérjen orvosi tanácsot, ha azt gyanítja, mastitis). 'Lent' vagy a végbél irritációk, post sebészeti eljárás, labiaplasty, süllyedés, korrekció stb.Neki semminek az egész család számára.Tartsa egy hideg azok számára váratlan pillanatokat.Mint egy gát tömöríteni a második szakaszban a munkaerő segít ellazulni, a szövetek, esetleg csökkenti a kockázatot, könnyezés, beszélje meg ezt a bába, mielőtt munkaerő-persze!.Segíteni a csalódás, ha a szivattyúzás vagy idősek, a hő valóban segítség, egy próbát.Mint egy meleg gát tömöríteni néhány nappal a születés után, hogy ösztönözze a véráramlás a területen, amely segíthet felgyorsítani a gyógyulást.Minden fájdalom bármely része a test az egész család számára. ✅ EZÜST GYŐZTES számára Készült, Anyukák Díjat 2022 - a Legjobb Ajándék a Babának. ✅ ÚJRAFELHASZNÁLHATÓ használható újra, meg újra, meleg, hideg, hűtve vagy fagyasztva. ✅ CSOMAG KÉT -, aki használja, valamint egy készíteni, nem vár a hűtőbe, hogy a varázslat. ✅ TÖBBSZÖRÖS FELHASZNÁLÁS - nem csak, mint egy gát hideg csomag a szülés utáni helyreállítási is hasznos nyugtató aranyér, majd biztató engedd le, miközben a szoptatás, vagy enyhíti vérbősége a korai időkben. ✅ UJJÚ TARTALMAZZA - a poppers, hogy tartsa Gel Pack biztonságosan a helyén van a bugyi.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában