ANAHAF Táskában Változó Állomás, 20L~35L Bővíthető pelenkázó Hátizsák Utazás/Vásárlás,Pelenka Változó Állomás&USB Töltő Port (Fekete)

ANAHAF Táskában Változó Állomás, 20L~35L Bővíthető pelenkázó Hátizsák Utazás/Vásárlás,Pelenka Változó Állomás&USB Töltő Port (Fekete)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.00
Készleten:

【Korszerűsített Sokoldalú Pelenka Bagwith Változó Állomás】Ez a táskában változó állomáson többfunkciós tervezés, gyártás ez ideális, mint a szülők, a gyerekekez elég tágas ahhoz, hogy folytatni legtöbb a gyermek szükségletek, valamint még mindig úgy néz ki, kompakt szervezett.Döntetlen bár doboz is lehet biztosítani, hogy a vissza a táskában,Ez az ideális utazótáska, a hosszabb utakra. 【Nagy Kapacitású Táskában Változó Állomás】pelenkázó hátizsák dimenzió 16" x 8.4" x 12" - os, 18 különböző típusú zsebbel, ahhoz, hogy tárolja az összes napi tételek, rendezett módon. 2 szigetelt üveg zsebe bírja a legtöbb üvegeket , így nem kell aggódnia, hogy a gyermek egyre hideg tej, por.Hátizsák is van, USB töltő port, kényelmesebb a töltés, a telefon & tablet, amikor kint utazik. 【Kiváló Minőségű,Gondos Tervezés】Táskában Változó Állomás könnyű, tartós, vízhatlan oxford, Váll fűző több autó vezeték varrat megerősítése, amely viseli a nagyobb súlyt.puha vállpántok honeycomb levegő áteresztő design, lélegző hőelvezetés.könnyű-kapaszkodó fogantyú, ergonomikus design, önnek egy kényelmes hordozó csökkenti a fáradtság & gondoskodni a gerinc. 【Táskában Változó Állomás,pelenkázó Hátizsák 】3 az 1-ben többfunkciós design több, mint egy táskát.A mosható változó pad, hogy a pelenkázó hátizsák, változó állomás kényelmesebb egy rövid pelenka, vagy pelenkát cserélni, miközben odakint.Egy unisex kell a táskában, az új szülők.Ez a pelenkázó hátizsák lehet végezni,alkalmas vásárolni, sétálni,utazni. 【Nagyszerű Ajándék Ötlet,Táskában Változó Állomás】Elegáns unisex design teszi a gyapjas zsák jó választás mind a nők, mind a férfiak.Ül szuper kényelmesen a hátán, Mind a hátizsákok van Élettartam-garancia, valamint nyújtunk professzionális ügyfélszolgálat.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése.Tehát ne habozz!. 【Korszerűsített Sokoldalú Pelenka Bagwith Változó Állomás】Ez a táskában változó állomáson többfunkciós tervezés, gyártás ez ideális, mint a szülők, a gyerekek.ez elég tágas ahhoz, hogy folytatni legtöbb a gyermek szükségletek, valamint még mindig úgy néz ki, kompakt szervezett.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában