Fényvisszaverő Kutya Póráz, Kihúzható Kutya Póráz Kényelmes, Párnázott Fogantyú, majd Forgassa Zárható Kampó Kutya Képzés,Séta,Futás(Fekete)

Fényvisszaverő Kutya Póráz, Kihúzható Kutya Póráz Kényelmes, Párnázott Fogantyú, majd Forgassa Zárható Kampó Kutya Képzés,Séta,Futás(Fekete)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.33
Készleten:

【Frissítés Kihúzható Kutya Póráz-Beépített utolsó】A Kutya Pórázon által frissítés, nagy teherbírású nylon, ami a póráz sokkal tartósabb, tervezett, bővíthető( a 295 a) javítása, párna, valamint szakítószilárdság, csökkentse a nyomást mind a tulajdonos, mind a kutya, a gyors mozgást ad a kutyák elég aktív a helyet, hogy fusson körbe az oldalon. 【Kényelmes, Párnázott Hab Kezelni】Ergonomikus kialakítású nem mérgező puha, párnázott fogantyú biztosítja az extra kényelem érdekében erősebb tapadás, élvezd a boldog idő, hogy sétálni a kutyákat, védi a kezet, amikor hosszú idő ki tevékenységet.Teszi ki a kutya a sok móka. 【Magas Fényvisszaverő Kutya Póráz-Biztonságos】Frissítés 4 fényvisszaverő vonalak varrott reflektív vonal hossza mentén a kutya pórázon vastag kötelet, ami a magas magas láthatósági éjszaka, győződjön meg arról, mind a kutya látható lesz, bármilyen környezetben is mély az éjszaka.Tökéletes kutya gyaloglás,futás,tengeri tájkép,túrázás éjjel-nappal. 【360°Forgatható Zárható Hook, a Könnyebb Ellenőrzés】A kutya pórázon ki egy 360° - ban forgatható klipek csattal csatlakoztassa a kutya, amely által készített magas minőségű, erős, cink ötvözet, rozsda-igazolás, valamint tartós.A forgatható 360° - os clip védi a kutya bármely tevékenység távol kutya póráz motort, s a kutya egyre kusza.Teszi a kutya tevékenység rugalmasabb, ingyenes, kényelmes, ad egy szabadon irányítani a kutyát. 【Tökéletes Kutyát Póráz, 2 év Garancia】Ez a hosszú kutyát póráz ad elég szabadságot, hogy a kutya, amely alatt 66lbs de biztos, hogy mindent az irányításod alatt.Nagy Séta,Futás ,Trainning, valamint a túrázás. 2 év garancia ajánlott a kutya pórázon van, kérjük, forduljon hozzánk, ha van valami probléma, vagy kérdés. 【Frissítés Kihúzható Kutya Póráz-Beépített utolsó】A Kutya Pórázon által frissítés, nagy teherbírású nylon, ami a póráz sokkal tartósabb, tervezett, bővíthető( a 29.5 a) javítása, párna, valamint szakítószilárdság, csökkentse a nyomást mind a tulajdonos, mind a kutya, a gyors mozgást ad a kutyák elég aktív a helyet, hogy fusson körbe az oldalon. 【Kényelmes, Párnázott Hab Kezelni】Ergonomikus kialakítású nem mérgező puha, párnázott fogantyú biztosítja az extra kényelem érdekében erősebb tapadás, élvezd a boldog idő, hogy sétálni a kutyákat, védi a kezet, amikor hosszú idő ki tevékenységet.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában