Jessie Kerámia szappanadagoló mosogatószer Adagoló Szobor Matt Szappan Adagoló Fürdőszoba, Konyha, Pulton 11.8 oz (Matt Szürke)

Jessie Kerámia szappanadagoló mosogatószer Adagoló Szobor Matt Szappan Adagoló Fürdőszoba, Konyha, Pulton 11.8 oz (Matt Szürke)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.67
Készleten:

☀【Tökéletes Otthon Segítő】A jessie mosogatószer adagoló természetes, biztonságos, hogy töltse ki a számos helyiség-hőmérséklet napi használjon folyékony szappan, mosogatószer, krém, illóolaj, sampon, tusfürdő szájvíz, masszázs olajok stbEl lehet helyezni, minden pult tetején, fürdőszobában, konyhában vagy az irodában.Használja úgy, mint egy dísz, hogy szemléltetni, hogy az egyedi íze is.Többször felhasználható, újratölthető, illetve újrahasznosítható. ☀【Könnyen kezelhető & Tiszta】A jessie krém szappan adagoló használ egy nagy terület nyomja meg a szivattyú készült prémium minőségű anyag, mind a felnőttek, illetve a gyerekek könnyedén nyomkodjuk ki belőle a folyadék, a fúvóka le van nem könnyen hagyja el a felesleges szappan.Könnyen tisztítható, nem kell aggódni a makacs foltok.Biztonságos, könnyen tisztítható, napi használatra, csak öblítse le, majd törölje le egy puha ruhával. ☀【Elegáns Design】a design A jessie szappan adagoló, az mind aranyos divat.Ötvözi Arcát domborított design, a megjelenés pedig arany szivattyú mind az egyszerű, mind a divat.Ez is játszani szép szerepet a konyha, fürdőszoba, wc. ☀【Nagylelkű Ajándék Ötlet】Az elegáns, praktikus, jessie kerámia szappanadagoló egy tökéletes ajándék életminőség javítása.Lehet ajándék, hogy a család, szerető, kollégák, barátok, mind az ügyfelek.Az egyedi design teszi alkalmassá a modern fürdőszobával.Ez egy tökéletes választás, lakberendezők, akik szeretnék frissíteni a fürdőszoba a lakások vagy apartmanok. ☀【Kiváló értékesítés Utáni szolgáltatás】termékeink gondosan védett betöltésekor.ha ez a szappan adagoló nem teljesítenek, mint az várható volt, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk, igyekszünk segíteni!. ☀【Tökéletes Otthon Segítő】A jessie mosogatószer adagoló természetes, biztonságos, hogy töltse ki a számos helyiség-hőmérséklet napi használjon folyékony szappan, mosogatószer, krém, illóolaj, sampon, tusfürdő szájvíz, masszázs olajok stb.El lehet helyezni, minden pult tetején, fürdőszobában, konyhában vagy az irodában.Használja úgy, mint egy dísz, hogy szemléltetni, hogy az egyedi íze is.

További részletek

Material:
Ceramic
Capacity:
11.8oz
Weight:
350g
Color:
Black, White, Grey, Pink
Occasion:
Home, Kitchen, Bathroom, Countertop
Notes:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 1-2 cm differs due to manual measurement, thanks.:
3. The ceramic products will inevitably have a few black spots, bubbles, or pinholes, but these will not affect your normal use.:
4. If you have any problem, please feel free to contact us! We will respond in 24 hours. We are hoping to bring you a satisfied shopping experience. :

Hasonló termékek a kategóriában