Új 4db dupla rétegű pillangó de a klip a nők, strasszos törött haj szervező minden típusú haj, Gyönyörű színes pillangó haj tartozékok

Új 4db dupla rétegű pillangó de a klip a nők, strasszos törött haj szervező minden típusú haj, Gyönyörű színes pillangó haj tartozékok

Rendeléséhez elérhető
HUF 897.30
Készleten:

【Kreatív design】Ez a termék elfogadja a hairclip pillangó alakú design, ami az emberek, nézd, fényes az a pillanat, amikor az még inkább hihetetlen, valamint több, élénk, kellemes viselet a fejét 【Magas minőségű anyag】Ez a termék kiváló minőségű strasszos anyag.Biztonságos, környezetbarát, és nem fáj a haja.Ez is nagyon kényelmes viselet a fejét. 【Több Színben】Ez a pillangó hajcsat jön a 4 szín, mint a fent látható.Ez lehet találkozni a különböző igényeket, különösen, ha egy hivatalos alkalmakkor, vagy menj ki játszani, hogy gyönyörű szép. 【Könnyű viselet】Ez a pillangó hairclip lehet viselni, közvetlenül a fejét, s nagyon könnyű levenni, mert rugalmas, alkalmas a lányok minden korosztály számára. 【Jó ajándék】Ez a kiváló minőségű pillangó hairclip is egy nagy ajándék mások számára, mint a Karácsony, gyereknap, születésnap, illetve egyéb fesztiválok is a legintimebb ajándék, a barátok, a mindennapi életben.Méret : mint az ábrán látható, a fenti Súly : 0.03 kg Termékleírás : Átlátszó táska, csomag, 4 Szín : 4 szín, mint látható a fenti képen Jellegzetes csak három szavakat, hogy leírjam a színes haj klipek : aranyos, divatos, édes.Könnyű fonott frizura, csinos frizura, egy szép táj, a jelenlegi korszak, mit tétovázol?Gyere, pattanj fel!Meleg tippek Ha nem elégedett a termékkel, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba az időben.Mi fog szolgálni téged teljes szívemből, valamint törekszünk, hogy a legjobb vásárlási élmény.

További részletek

Transparent bag, pack of 4:
Color:
4 colors, as shown in the picture above
Characteristic:
I can only use three words to describe our colorful hair clips:
cute, fashionable and sweet. Easy braided hair style, good-looking hairstyle is a beautiful scenery of the current era, what are you hesitating about? Come and snap it up!
Warm tips:
If you are not satisfied with the product, please contact us in time. We will serve you wholeheartedly and strive to bring you the best shopping experience.:

Hasonló termékek a kategóriában