Összecsukható Műanyag Többcélú Mosó-Medence, Kisméretű, Hordozható, Összecsukható Tál Kád, Étel Pan 5L(1.4 Literes) (Szürke, 2)

Összecsukható Műanyag Többcélú Mosó-Medence, Kisméretű, Hordozható, Összecsukható Tál Kád, Étel Pan 5L(1.4 Literes) (Szürke, 2)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.33
Készleten:

【Helytakarékos, valamint Összecsukható】Kiterjesztett méret : 11a Belső alsó dimenziót szól 8.Kapacitás : 5 L / 1. 【Tartós Anyag(BPA MENTES)】A pót-medence foglal magában, rugalmas, hőre lágyuló gumiból (TPR) + prémium PP anyag pedig mosogatógépben is tisztítható.Ami nem könnyen deformálódik, illetve tartós. 【Ergonomikus Kialakítás】Ez az egyedülálló hordozható pop-up design alkalmas arra, hogy ne a haza, garázs, vagy tele van a kocsi, a kemping felszerelés.Egy lógó lyuk az egyszerű lóg a falon.A mentés több helyet, ha a tárolás. 【Innovatív Design】Az okos square edge lehet a rezsi, a mosogató, közelebb a víz, forrás, több hasznos tisztítására.Nem fog forogni, ha összecsukható a tárolás. 【Többfunkciós】Tökéletes takarítás, fehérnemű mosás, snack-tároló, egy jeges konténer, zöldség vagy gyümölcs kosár, tartsa be a csomagtartóba.Szintén nagy a kemping, túrázás, piknikek, halászatra. 5 literes kapacitás (1.4" H ha teljes mértékben bővült.Összecsukott magasság 1,6" csak.Megnyitása után, van egy kapacitása 5 L (1.A víz-medence nagyon kicsi, miután hajtogatott, illetve vesz fel, nagyon kevés a hely.Még fiókok egyszerűen tárolható.Ha kimegy, akkor lehet helyezni a csomagtartóban, az autó, anélkül, hogy több helyet, akkor használja a buszt.Goderewild összecsukható-medence egy jó partner a kis terek.Ez lehet használni, mint tisztító medence, a házban vagy a kocsiban, egy mosdókagyló ételek, vagy a kezét, jég-medence italok, tároló tartály a tételek kemping, túrázás, csónakázás, horgászat, még!.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában