LED Szalag Világítás Dimmer Kapcsoló Fokozatmentes Kompatibilis LED Szabályozható Világítás, LED Kötél Fény 3528,5050,5630(3 Csomag)

LED Szalag Világítás Dimmer Kapcsoló Fokozatmentes Kompatibilis LED Szabályozható Világítás, LED Kötél Fény 3528,5050,5630(3 Csomag)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1169.10
Készleten:

✔Könnyen Használható - LED szalag lámpa dimmer kapcsoló Gomb működtetésű vezérlésCsak forgassa a gombot a fényerő, vagy egyszerűen csak kapcsolja be/ki a fények. ✔Fokozatmentes Fényerő - Menteni egy kis pénzt energiát azáltal, hogy csökkenti a fény szintje a beltéri vagy kültéri lámpa ez a lámpa fényereje csökken.Nincs villogás, alacsony fényerő, nagyon sima. ✔Légkör - Változik a környezet, a konyha, étkező, nappali vagy hálószoba megváltoztatásával az intenzitás a fények. ✔Használni - Ez a dimmer széles körben használják DC12 V-24 LED-es világítási eszközök, például a LED szalag lámpa, akvárium világítás, stb. ✔A Garancia - 24 Órás ügyfélszolgálat plusz 365 nap garancia : zuhanyzó, ingyenes vissza a tetejére normál 60 nap visszatérési politika.Kérjük, küldje el üzenetét, hogy amzcool a bármilyen kérdés termék, illetve szolgáltatás. ✔Könnyen Használható - LED szalag lámpa dimmer kapcsoló Gomb működtetésű vezérlés.Csak forgassa a gombot a fényerő, vagy egyszerűen csak kapcsolja be/ki a fények. ✔Fokozatmentes Fényerő - Menteni egy kis pénzt energiát azáltal, hogy csökkenti a fény szintje a beltéri vagy kültéri lámpa ez a lámpa fényereje csökken.Nincs villogás, alacsony fényerő, nagyon sima. ✔Légkör - Változik a környezet, a konyha, étkező, nappali vagy hálószoba megváltoztatásával az intenzitás a fények. ✔Használni - Ez a dimmer széles körben használják DC12 V-24 LED-es világítási eszközök, például a LED szalag lámpa, akvárium világítás, stb. ✔A Garancia - 24 Órás ügyfélszolgálat plusz 365 nap garancia : zuhanyzó, ingyenes vissza a tetejére normál 60 nap visszatérési politika.Kérjük, küldje el üzenetét, hogy amzcool a bármilyen kérdés termék, illetve szolgáltatás.Fokozatmentes Fényerő - Menteni egy kis pénzt energiát azáltal, hogy csökkenti a fény szintje a beltéri vagy kültéri lámpa ez a lámpa fényereje csökken.Nincs villogás, alacsony fényerő, nagyon sima.Meg lehet változtatni a környezet, a konyha, étkező, nappali vagy hálószoba megváltoztatásával az intenzitás a fények.Ez a dimmer széles körben használják DC12 V-24 LED-es világítási eszközök, például a LED szalag lámpa, akvárium világítás, stb.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában