PDGJG Északi Falon Lebegő Polc Polcok Tálcák Könyvespolcok TV Falra Tároló Polc Polcrendszer lakberendezés (Szín : Fekete)

PDGJG Északi Falon Lebegő Polc Polcok Tálcák Könyvespolcok TV Falra Tároló Polc Polcrendszer lakberendezés (Szín : Fekete)

Rendeléséhez elérhető
HUF 37508.40
Készleten:

★ U-alakú úszó keret 4 réteg lakk fényes az egyes egységek, gyönyörű, finom, tökéletes kivitelezés ★ A maximális egyszeri kocka egy terhelhetősége 10 kg.Ezek a kockák tökéletesen illeszkedik a bútorok, mely egy szuper vonzó arra, hogy bemutassa a könyvek, Cd-k, ékszereket, egyéb kisebb tételek. ★ Készült MDF, E1-nek megfelelő, tartós, barátságos, formaldehid-mentes, keret vastagság : 1. ★ Lebegő polcok használatra alkalmas bárhol a haza, beleértve a nappali, dolgozószoba, hálószoba, előszoba, fürdőszoba, konyha, erkély. ★ Nyújt telepítési utasításokat, a kocka könnyen összeszerelhető; valamint szerelhető zökkenőmentesen a falra csavart, láthatatlan lemezek.Ajánlott, hogy össze 2 embert annak érdekében, hogy a termék nem sérült. ★ U-alakú úszó keret 4 réteg lakk fényes az egyes egységek, gyönyörű, finom, tökéletes kivitelezés. ★ A maximális egyszeri kocka egy terhelhetősége 10 kg.Ezek a kockák tökéletesen illeszkedik a bútorok, mely egy szuper vonzó arra, hogy bemutassa a könyvek, Cd-k, ékszereket, egyéb kisebb tételek. ★ Készült MDF, E1-nek megfelelő, tartós, barátságos, formaldehid-mentes, keret vastagság : 1. ★ Lebegő polcok használatra alkalmas bárhol a haza, beleértve a nappali, dolgozószoba, hálószoba, előszoba, fürdőszoba, konyha, erkély. ★ Nyújt telepítési utasításokat, a kocka könnyen összeszerelhető; valamint szerelhető zökkenőmentesen a falra csavart, láthatatlan lemezek.Ajánlott, hogy össze 2 embert annak érdekében, hogy a termék nem sérült.Ez a lebegő tároló állvány ideális otthon vagy az irodában.Az egyszerű könyvespolcok hozzon létre egy elegáns megjelenés, a szobák.Ideális fali dekoráció, létrehoz egy jó művészi légkör, a haza.A szállító kapacitás nagy a tárhely nagy, illetve kis díszeket, vagy könyveket lehet elhelyezni.A felülete sima, könnyen tisztítható, illetve tartós, segít megszervezni a tér.Termék Neve : U-alakú float Material : MDFStyle : egyszerű fashion Color besorolás : bézs, kék, brown Applicable jelenetek : nappali, hálószoba, baba szoba, éjjeli szekrény, gyerek szoba, családi bejárat, előtér, aula, étterem, bolt, konyha, galéria, iroda, stb.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában