SHANGYAN Vezeték nélküli Gumiabroncs Inflator, Elektromos Labdát Pumpfootball Levegő Szivattyúk Automatikus Hordozható Kompresszor Szivattyú

SHANGYAN Vezeték nélküli Gumiabroncs Inflator, Elektromos Labdát Pumpfootball Levegő Szivattyúk Automatikus Hordozható Kompresszor Szivattyú

Rendeléséhez elérhető
HUF 1251.00
Készleten:

[GYORS INFLÁCIÓ] : A digitális gumiabroncs inflator készült az eredeti egyedi turbós mozgalom, amely erősebb, kevésbé zajos, de stabilabbEz hasznos a kocsiban, ha az alacsony abroncsnyomás az úton.Ez is tökéletes, hogy a kemping felfújni egy matracot, úszó, vagy játékokat a gyerekeknek. [LED] : levegő tömlő elég hosszú ahhoz, hogy elérje minden gumiabroncs kényelmesen.Egy fényes LED fény, lehet, hogy használt, nagyon kényelmesen ÉJSZAKA.A készenléti üzemmódban SOS mód fény is vonzzák az embereket a közelben, hogy segítsen. [MULTIFUNKCIONÁLIS PUMPA] : Ez a kompakt autó, szivattyú kihasználja a kreatív, figyelmes design, minden vezeték kihajtható szépen szóval lehet tárolni a csomagtartóban.Nagyon kényelmes a mindennapi használat során jön a 3 extra szelep adapterek, nem csak az autó, hanem tökéletes motor, motorkerékpár, közepes méretű SUV, sporteszközök, mint az úszás gyűrűk, medencés játékok, kosárlabda, foci, sport, labdák, egyéb felfújható. [BICIKLI PUMPA] : A kompresszor maximális nagynyomású kapacitás 100 PSI / 10, 3 BAR.4 féle egység értékek : PSI, BAR KPA Kg / cm2.A csatlakozás után a gumit a szelep, az aktuális gumiabroncs-nyomás jelenik meg, így nyomon tudja követni gumiabroncs nyomás minden alkalommal. [MENTSE el ÉRTÉKES IDŐT] : 1-2mins befejezni kinyílásakor,akkor fújjuk fel a labdát, hatékonyabb támogatása pedig növeli a 30 golyó, ha a szivattyú teljesen fel van töltve.Emellett optimalizálva lesz aerodinamikai könnyű, lehetővé teszik, hogy még nagyobb tolóerő, mint az előző. [GYORS INFLÁCIÓ] : A digitális gumiabroncs inflator készült az eredeti egyedi turbós mozgalom, amely erősebb, kevésbé zajos, de stabilabb.Ez hasznos a kocsiban, ha az alacsony abroncsnyomás az úton.Ez is tökéletes, hogy a kemping felfújni egy matracot, úszó, vagy játékokat a gyerekeknek. [LED] : levegő tömlő elég hosszú ahhoz, hogy elérje minden gumiabroncs kényelmesen.Egy fényes LED fény, lehet, hogy használt, nagyon kényelmesen ÉJSZAKA.A készenléti üzemmódban SOS mód fény is vonzzák az embereket a közelben, hogy segítsen. [MULTIFUNKCIONÁLIS PUMPA] : Ez a kompakt autó, szivattyú kihasználja a kreatív, figyelmes design, minden vezeték kihajtható szépen szóval lehet tárolni a csomagtartóban.

További részletek

22 cylinder air pump:
Product material:
ABS
Product weight:
gross weight (about) 0.850kg
Output power:
120 (W)
Rated voltage:
DC12 (V)
【Features】:
1. This machine is suitable for 12V car tires,:
2. It is also suitable for motorcycles, bicycles, balls, rubber boats, beach floating beds, inflatable toys, and so on.:
3. When working on the highway, in the field or in the morning, the tires are suddenly leaking or the tires are injected, which can be used for first aid.:
4. Car tires maintain correct tire pressure, which can ensure driving safety, and save gasoline, use with the car, just in case, magical endless.:
【Instructions for use】:
1. Insert the air nozzle at the top of the rubber tube directly on the tire valve. When you hear the sound of air leaking from the tire, it means that the air has circulated. Continue to tighten the air nozzle, and the air will no longer escape.:
2. Insert into the DC12V cigarette lighter:
3. When inflating, the indicator of the instrument rises with the saturation of the tire. When the indicator reaches the proper tire pressure,remove the plug and the air nozzle, and the work is completed. :

Hasonló termékek a kategóriában