Chuanhao Thermochromic színváltó Csoda, Festék Haj Haj Divat Krém Unisex DIY hajszín Viasz

Chuanhao Thermochromic színváltó Csoda, Festék Haj Haj Divat Krém Unisex DIY hajszín Viasz

Rendeléséhez elérhető
HUF 4563.00
Készleten:

Feltűnő Árnyékban megváltoztató Hatás!A Csoda, Színezékek jön egy hőmérséklet-érzékeny színe változó hatása, hogy megfeleljen az egyedi személyiségAz árnyalatok megváltozik, amikor több mint 18°C (64°F) a széles, élénk árnyalatok.A Csoda, Színezékek jön létre a természetes összetevők, mint például a Brazil Argán Olaj, Keratin Lényeg, így a haj egy kényeztető kezelést vehetnek igénybe a csodálatos árnyalatok!Színezés Kezelés Készült Kényeztető!Nincs több káros színezés folyamat.Drámai Élénk Fényforrás!Nincs több középszerűség!A Csoda, Színezékek hozott a különböző élénk árnyalatok attól függ, hogy a környező hőmérséklet!Élvezze a végtelen számos árnyalata.Egyszerűen alkalmazható a Csoda, Színezékek rá a kívánt területet, haj, várja, hogy száraz, vagy szárítsd meg a festék, egész nap élénk, árnyékban-változó csoda.Leírás : Tömeg : 58g Color : Lila, Zöld, Sárga, Kék, Rózsaszín, Fekete Silver Specification : Feltűnő Árnyékban megváltoztató Hatás!A Csoda, Színezékek jön egy hőmérséklet-érzékeny színe változó hatása, hogy megfeleljen az egyedi személyiség.Az árnyalatok megváltozik, amikor több mint 18°C (64°F) a széles, élénk árnyalatok.A Csoda, Színezékek jön létre a természetes összetevők, mint például a Brazil Argán Olaj, Keratin Lényeg, így a haj egy kényeztető kezelést vehetnek igénybe a csodálatos árnyalatok!Színezés Kezelés Készült Kényeztető!Nincs több káros színezés folyamat.Drámai Élénk Fényforrás!Nincs több középszerűség!A Csoda, Színezékek hozott a különböző élénk árnyalatok attól függ, hogy a környező hőmérséklet!Élvezze a végtelen számos árnyalata.Egyszerűen alkalmazható a Csoda, Színezékek rá a kívánt területet, haj, várja, hogy száraz, vagy szárítsd meg a festék, egész nap élénk, árnyékban-változó csoda.

További részletek

Striking Shade-changing Effect! The Wonder Dyes comes with a temperature-sensitive color-changing effect to suit your unique personality.:
The shades changes when over 18°C (64°F) with a wide range of vibrant shades.:
The Wonder Dyes is created with natural ingredients, such as Brazilian Argan Oil and Keratin Essence, giving your hair a pampering treatment with wonderful shades! Coloring Treatment Made Pampering! No more damaging coloring process.:
Dramatic Vivid Iridescence! No more mediocrity! The Wonder Dyes brings you with a variety of vibrant shades depends on your surrounding temperatures! Enjoy an infinite range of shades.:
Simply apply the Wonder Dyes onto your desired area of hair and wait for it to dry or blow dry the dye for a whole day of vibrant, shade-shifting miracle.:

Hasonló termékek a kategóriában