N/D Elinala Lóg Kuka, Összecsukható Kuka, Szekrény Ajtó, Lógó Kis Innovatív Összecsukható Kukába a Konyha, Nappali, Fürdőszoba, LAKÓAUTÓ.

N/D Elinala Lóg Kuka, Összecsukható Kuka, Szekrény Ajtó, Lógó Kis Innovatív Összecsukható Kukába a Konyha, Nappali, Fürdőszoba, LAKÓAUTÓ.

Rendeléséhez elérhető
HUF 1799.10
Készleten:

Design Élet - Szekrény ajtó, lógó kukába a konyhábanHogy teljes mértékben kihasználjuk a helyet.Lehetővé teszi, hogy dobja el az élelmiszer-hulladék nélkül lehajol.Helytakarékos - Fal-hung design akasztható, szekrény, ajtó vastagsága kisebb vagy egyenlő, mint 2 cm.Összecsukható, valamint falra szerelt kivitel értékes helyet takaríthat meg a konyhában.Magas Minőségű Kuka - Készült, magas minőségű, PP, valamint TPE anyag, nem mérgező, íztelen, hogy megvédje az egészségre.Vastagabb anyagból, tartós.Szemeteszsák rögzítőlap Felszerelt, szemeteszsák rögzítő lemez, amely hatékonyan javítani a szemeteszsák.Ha használni, a szemeteszsákot nem csúszik le könnyen a talaj a kukába.Design Élet - Szekrény ajtó, lógó kukába a konyhában.Hogy teljes mértékben kihasználjuk a helyet.Lehetővé teszi, hogy dobja el az élelmiszer-hulladék nélkül lehajol.Helytakarékos - Fal-hung design akasztható, szekrény, ajtó vastagsága kisebb vagy egyenlő, mint 2 cm.Összecsukható, valamint falra szerelt kivitel értékes helyet takaríthat meg a konyhában.Magas Minőségű Kuka - Készült, magas minőségű, PP, valamint TPE anyag, nem mérgező, íztelen, hogy megvédje az egészségre.Vastagabb anyagból, tartós.Szemeteszsák rögzítőlap Felszerelt, szemeteszsák rögzítő lemez, amely hatékonyan javítani a szemeteszsák.Ha használni, a szemeteszsákot nem csúszik le könnyen a talaj a kukába.A Termék Jellemzői : 1. Kreatív összecsukható falra kialakítása, amely alkalmas akasztós szekrény ajtó vastagsága legalább 2 cm. Hatékonyan javítja a főzés hatékonyság, már nem hajlik, hogy dobja el konyhai szemetes.A nagy kaliberű kuka megkönnyíti az ön számára, hogy távolítsa el az összes szemetet a konyha asztalon, vagy az asztal. Megvastagodott anyag, super teherbírás, valamint a tartósság. Könnyen nyit-zár, a megtakarítás a drága konyhában. Ezt fel lehet használni különböző helyeken, otthon, fut a cég, iskola, LAKÓKOCSI, stb.Műszaki adatok : Anyag : Plastic Color : Kék/White Size : Hajtogatott : 25 x 30 x 9 CM Nyitva : 25 x 30 x 16.5 CMPackage Tartalmazza : 1 x Lóg Kukába.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában