KVIFIVK Hordozható Laptop Állvány Összecsukható Állítható Magasság, Ergonómikus Tervezés, Könnyű Laptop Alkalmas Otthon. Iroda stb.

KVIFIVK Hordozható Laptop Állvány Összecsukható Állítható Magasság, Ergonómikus Tervezés, Könnyű Laptop Alkalmas Otthon. Iroda stb.

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.33
Készleten:

【Széles körben kompatibilis】 alkalmas laptopok, táblagépek, billentyűzetek belül 11-18 cm 【Hatékony hőelvezetés 】 Tilt design .Azzal, hogy elválasztja a számítógép asztalon.Fokozza a légi forgalomban alján a számítógép, hogy csökkenti a hőmérséklet a számítógép működését.Kap a hatékony hőelvezetés, hogy a számítógépen fut simábban. 【Ergonomikus】 2 állítható heights - 8 cm-nél nagyobb szög egyenes a gerinc, enyhíti vissza a nyomás, amikor a számítógép használata.Az alacsony szögben nő 6cm, így búcsúzni fáj a csukló, ha gépelés sokáig.Állítsa be a helyes ideális magasság, hatékonyan enyhíti a merevség, illetve fáradtság, a vissza, majd a nyakát. 【Egyszerű, Kényelmes】 : Kreatív Hordozható, Összecsukható, Hordozható Laptop Állvány, Kiváló Minőségű Műanyag, Könnyen összehajtható, valamint Bontakozik ki - beállíthatjuk, Hogy a munkaterületet a másodperc vagy gyorsan tedd vissza a zsák, a könnyű hordozhatóság, nem foglalnak el helyet.Könnyebb súly, több lesz, hordozható, hogy készítsen egy laptop. 【Könnyen telepíthető.】 Meg kell választani a helyet, gondosan, s erősítse meg, kövesse az utasításokat, majd egy perc múlva kész.Illessze be a megfelelő helyzetben a laptop, határozott, illetve tartós.Nem esik le könnyen.A konzol nem könnyű eltávolítani ha telepítve.Kérjük, a vásárlás után .Gondosan válassza ki a megfelelő helyet install Not kompatibilis laptopok/tabletta, ívelt bottoms Do ne telepítse olyan helyre, amely zavarhatja laptop ventilation While a stand eltávolítható, nem javasoljuk, hogy ezt ismétlődő, mivel ez hatással lehet a kötés erőssége.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában