WSNDG Klip Lábam Eszköz, karját, Lábát, Izom, fitnessgép, a Home Gym Jóga Sport Karcsúsító Képzés Berendezések (1db) (Lila)

WSNDG Klip Lábam Eszköz, karját, Lábát, Izom, fitnessgép, a Home Gym Jóga Sport Karcsúsító Képzés Berendezések (1db) (Lila)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.67
Készleten:

1 MAGAS MINŐSÉGŰ : A anyagból készült, nagyon puha hab, úgy érzi, könnyű, kényelmes, vastag design, a biztonság védelme, az emberi test, vastag tavasz, erős, tartós. HORDOZHATÓ kivitel : Könnyű, kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy edzés otthon vagy az irodában, takarítson meg időt, pénzt, időt takarít meg, a teret, a súlycsökkentés. Formálja A TESTET : Enyhíti a stressz után dolgozni, tanulni, fáradt, fitnesz, kikapcsolódás, házimunkát végezni, valamint a képzés egy ideig, a testmozgás, a hálószobában a reggel, gyönyörű lábak, finom vonalak, szűk a lábát. MULTIFUNCATION : Multifuncational edzés berendezések hagyni, hogy vékony test, mellnövelő, gyönyörű lábak, műanyag fenék, szép vissza, egy lépés a hely. ALKALMAZHATÓ az EMBEREK : A mester comb trimmer illik minden fitness emberek fizikai tengeri tájkép, könnyen használható különböző mozgást a különböző testrészek, Hosszú távú használatra is vékony lába, csökkenti a zsír, a combok, tökéletes alakításában combokat.Tulajdonságok : Termék Típusa : Láb Comb Edző Szín Neve : Kék, Lila, Szürke Állapot : 100% új Funkció : az Edzés az izmok anyagok : hab -, acél-tavaszi Hatály : irodában, otthon fogyás, láb / kar / mellkas / derék fejt Csomag : 1 x Comb Edző Funkció : 1. Készült magas minőségű anyag, nem mérgező, íztelen, szagtalan, a szennyezés-mentes, jó rugalmas, kopásálló. Kiváló kivitelezés, ergonomikus kialakítás, megbízható minőség. Hatékonyan vonat, láb, comb, tricepsz, fenék, kar, has. A forma egyszerű, könnyen kezelhető, könnyen használható, csökkenti a zsír. Kis méret, könnyű, könnyen hordozható, könnyen hordozható, illetve használatát. Mivel kézi Mérés, így a különböző mérési módszerek eszköz méretű lehet, hogy kicsit más. Az eltérés következtében a forgatás fény, szög, a kijelzőn a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.

További részletek

Product Type:
Leg Thigh Trainer
Colour Name:
Blue, Purple, Gray
Status:
100% brand new
Function:
Exercise muscles
material:
foam, steel spring
Scope of application:
office, home weight loss, leg / arm / chest / waist exerciser
Package :
1 x Thigh Trainer:
Feature:
1. Made of high-quality materials, non-toxic, odorless, pollution-free, good flexibility, wear-resistant.:
2. Superb craftsmanship, ergonomic design, reliable quality.:
3. Effectively train legs, thighs, triceps, buttocks, arms and abdomen.:
4. The shape is simple, easy to operate, easy to use, helps to reduce fat.:
5. Small size, light weight, easy to carry, easy to carry and use.:
Note:
1. Due to manual Measurement, so different measurement methods and tool sizes may be slightly different. :
2. Due to the difference in shooting light, angle and display, the picture may not reflect the actual color of the item. :

Hasonló termékek a kategóriában