WANLIAN Fénykard Állni Fénykard Kijelző Állni Akril Asztali Fénykard Állni Kijelző Kard Állvány Fénykard Kijelző (Átlátszó 2 csomag)

WANLIAN Fénykard Állni Fénykard Kijelző Állni Akril Asztali Fénykard Állni Kijelző Kard Állvány Fénykard Kijelző (Átlátszó 2 csomag)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2159.10
Készleten:

★Gyakorlati Kijelző Funkció : egyszerű, elegáns, fénykard állni fogja elérni a legjobb hatást a fénykard kijelző, tökéletes személyes, kiskereskedelmi vagy vízi jármű kijelző állni is lehet használni, mint lakberendezési, hogy adjunk több varázsa, hogy a fénykard ★Könnyű Telepítés : A fénykard birtokosa könnyű telepíteni, csak helyezze be a dugót az alsó jack, majd össze másodpercig, hogy a fénykard szilárdan, akkor tedd, ahova szeretnél, hogy megjelenjen a fénykard, vagy Fény Kard. ★Magas minőségű anyag : A keret készült kiváló minőségű átlátszó anyag akril, ami nagyon átlátszó, környezetbarát, tartós, nem könnyű megtörni, vagy deformálódik. ★Védő-fólia : van egy tejfehér védőfólia késtartó kívül-belül, amely képes megvédeni a kijelző állni, valamint megakadályozza, hogy az akril, hogy karcos.Kérjük, távolítsa el a védőfóliát a használat előtt, majd kapsz egy nagyon átlátszó kard birtokosa. ★Garantált 100% - os elégedettség, a rend kockázatmentes a pénz-visszafizetési politika. ★Gyakorlati Kijelző Funkció : egyszerű, elegáns, fénykard állni fogja elérni a legjobb hatást a fénykard kijelző, tökéletes személyes, kiskereskedelmi vagy vízi jármű kijelző állni is lehet használni, mint lakberendezési, hogy adjunk több varázsa, hogy a fénykard. ★Könnyű Telepítés : A fénykard birtokosa könnyű telepíteni, csak helyezze be a dugót az alsó jack, majd össze másodpercig, hogy a fénykard szilárdan, akkor tedd, ahova szeretnél, hogy megjelenjen a fénykard, vagy Fény Kard. ★Magas minőségű anyag : A keret készült kiváló minőségű átlátszó anyag akril, ami nagyon átlátszó, környezetbarát, tartós, nem könnyű megtörni, vagy deformálódik. ★Védő-fólia : van egy tejfehér védőfólia késtartó kívül-belül, amely képes megvédeni a kijelző állni, valamint megakadályozza, hogy az akril, hogy karcos.Kérjük, távolítsa el a védőfóliát a használat előtt, majd kapsz egy nagyon átlátszó kard birtokosa. ★Garantált 100% - os elégedettség, a rend kockázatmentes a pénz-visszafizetési politika.A konzol az akril anyag átereszti, tartós, nem könnyű megtörni.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában