Érintőképernyős asztali Lámpa 3 Gear Szirom Alakú Összecsukható Rendelkezésre Szabályozható LED Tábla Fény Hivatal (Rózsaszín)

Érintőképernyős asztali Lámpa 3 Gear Szirom Alakú Összecsukható Rendelkezésre Szabályozható LED Tábla Fény Hivatal (Rózsaszín)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.33
Készleten:

3 VILÁGÍTÁSI MÓD : A touch asztali lámpa rendelkezik, 3 különböző világítási hőmérséklet, meleg fény, a fény, a fehér fény, csak nyomja meg a felső panel gombot 4 LÁB PÁRNA : az alap A LED touch asztali lámpa 4 láb párna célja, hogy megakadályozza a kopást az asztalon, így több, stabil, biztonságos, tartós.BEÉPÍTETT ÚJRATÖLTHETŐ AKKUMULÁTOR : LED touch asztali lámpa beépített 1200m Ah újratölthető akkumulátor, USB-port, akkor csatlakoztassa mobil hatalom vagy a számítógép, töltés USB-n keresztül, a piros azt jelenti, hogy a töltés, a zöld fény azt jelenti, hogy teljesen fel van töltve.SZIROM MEGJELENÉSE BEÁLLÍTÁSA : Az érintőképernyős asztali lámpa, egy szép szirom megjelenése, valamint a szár készült rugalmas fém csövet lehet szabadon hajlított 360 fok a könnyű beállításhoz, kényelmes olvasni.ABS ANYAG : LED touch asztali lámpa, anyaga ABS anyagból sima, kényelmes felület érzem, alkalmas mindenféle emberek, ideális ajándék a gyerekek, a barátok, a szeretteikkel. SZIROM MEGJELENÉSE BEÁLLÍTÁSA : Az érintőképernyős asztali lámpa, egy szép szirom megjelenése, valamint a szár készült rugalmas fém csövet lehet szabadon hajlított 360 fok a könnyű beállításhoz, kényelmes olvasni. 3 VILÁGÍTÁSI MÓD : A touch asztali lámpa rendelkezik, 3 különböző világítási hőmérséklet, meleg fény, a fény, a fehér fény, csak nyomja meg a felső panel gombot. BEÉPÍTETT ÚJRATÖLTHETŐ AKKUMULÁTOR : LED touch asztali lámpa beépített 1200m Ah újratölthető akkumulátor, USB-port, akkor csatlakoztassa mobil hatalom vagy a számítógép, töltés USB-n keresztül, a piros azt jelenti, hogy a töltés, a zöld fény azt jelenti, hogy teljesen fel van töltve. ABS ANYAG : LED touch asztali lámpa, anyaga ABS anyagból sima, kényelmes felület érzem, alkalmas mindenféle emberek, ideális ajándék a gyerekek, a barátok, a szeretteikkel. 4 LÁB PÁRNA : az alap A LED touch asztali lámpa 4 láb párna célja, hogy megakadályozza a kopást az asztalon, így több, stabil, biztonságos, tartós.Specifikáció : Elem Típus : Touch asztali Lamp Material : ABS, PPWeight : Kb.3 oz Battery (Szállítási Beépített Akkumulátor) : 18650 Modell, 3,7 V, 1200 MAHLight Forrás : LEDPower : 3 WPower Tápfeszültség : DC5 V USBSize : Magassága A Lámpa Pole Után Kiegyenesítése : Kb.

További részletek

Item Type:
Touch Desk Lamp
Material:
ABS, PP
Weight:
Approx. 378g / 13.3oz
Battery (Shipping With Built In Battery):
18650 Model, 3.7V, 1200MAH
Light Source:
LED
Power:
3W
Power Supply:
DC5V USB
Size:
Height Of The Lamp Pole After Straightening:
Approx. 39.5cm / 15.6in
Base:
Approx. 12.5cm / 4.9in
Switch Type:
Touch
Lamp Shape:
Petal Lamp
Lamp Base Material:
ABS
Light Color:
White Light, Warm Light, Light
How to Use:
1. Through the distribution of USB charging cable, to the lamp battery is fully charged.:
2. Using this product, first of all, please dial the switch, pull in the ON position, the lamp use is a light touch switch, the light brightness for three gears, respectively, white light warm light, light. At this time the touch sensing position has the following functions, short press the first time for the white light mode, short press the second time for the warm light mode, short press the third time for the light mode, you can easily :

Hasonló termékek a kategóriában