Optikai Blokk a PS1, Tartós Helyettest KSM-440ADM, Kiváló Teljesítményt Javításra PS1 PS1 KSM-440ADM

Optikai Blokk a PS1, Tartós Helyettest KSM-440ADM, Kiváló Teljesítményt Javításra PS1 PS1 KSM-440ADM

Rendeléséhez elérhető
HUF 4725.00
Készleten:

Cserélje ki a régi lencse játszani több, játékok vagy a filmekSzakmailag tervezett PS1 játék konzolok, precizitás.Szakmai lapkakészlet kiváló teljesítményt a rendszer.Kiváló minőségű anyagból, tartós, kopásálló, korrózióálló.Javítás a PS 1 pénztakarékos. Kiváló minőségű anyagból, tartós, kopásálló, korrózióálló. Szakmailag tervezett PS1 játék konzolok, precizitás. Szakmai lapkakészlet kiváló teljesítményt a rendszer. Cserélje ki a régi lencse játszani több, játékok vagy a filmek. Javítás a PS 1 pénztakarékos.Termékleírás : Ez a csere lencse/optikai blokk PS 1. Ha azt veszi észre, lassan a betöltési idő, vagy egyszerűen csak, ha a PS nem terhelési játék, csak telepítse ezt a csere optikai blokk a probléma megoldódik. Kiváló minőségű anyagból, tartós, kopásálló, korrózióálló. Szakmailag tervezett PS1 játék konzolok, precizitás. Szakmai lapkakészlet kiváló teljesítményt a rendszer. Cserélje ki a régi lencse játszani több, játékok vagy a filmek. Javítás a PS 1 pénztakarékos.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Material : ABS/Metal Color : Black Size : Kb. 100 * 85 * 13 mm / 3.5 inch Model : A PS1 KSM-440 ADMGame Gép Tartozékok Típusa : Egyéb Játék Peripherals Weight : Kb. 120 g Package Lista : 1 * A PS1 Lencse Drive Note : 1.Kérem, engedje meg, 1-3 cm-es hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.Kérjük, vegye figyelembe, hogy az új típusú, valamint a régi típusú ezt a terméket küldünk véletlenszerűen, illetve győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt.

További részletek

This is replacement lens/optical block for PS 1. If you notice slow down in loading time, or simply if your for PS One refuses to load game, just install this replacement optical block and your problems will be solved.:
Features:
1. Made of high quality materials, durable, wear resistant, corrosion resistant.:
2. Professionally designed for PS1 game consoles, precision.:
3. Professional chipset provides superior performance in the system.:
4. Replace your old lens and play more games and movies.:
5. Repair for PS 1 and save money.:
Specification:
Condition:
100% Brand New
Material:
ABS/Metal
Color:
Black
Size:
Approx. 100 * 85 * 13 mm / 3.9 * 3.3 * 0.5 inch
Model:
For PS1 KSM-440ADM
Game Machine Accessories Type:
Other Game Peripherals
Weight:
Approx. 120 g
Package List:
1 * For PS1 Lens Drive:
Note:
1.Please allow 1-3 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Hasonló termékek a kategóriában