leiwo 60Pcs, nagy teherbírású Kétoldalas Hab Szalag Erős Pad Szerelési Ragasztó Szalag,Fekete, Öntapadós Szalag Téglalap(50mm x 30mm)

leiwo 60Pcs, nagy teherbírású Kétoldalas Hab Szalag Erős Pad Szerelési Ragasztó Szalag,Fekete, Öntapadós Szalag Téglalap(50mm x 30mm)

Rendeléséhez elérhető
HUF 629.10
Készleten:

?【MÉRET】 : Ezek a téglalap kétoldalas hab párna 5 x 3 cm-es (L x W), vastagság : 2 mm ?【CSOMAG tartalma】 : A csomag tartalma 60 db kétoldalas ragasztó párna.Elég mennyiség, a különböző igényeket, valamint elég egy családi használni egy ideig. ?【KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ】 : 1. Törölje le a területet meg kell tisztítani alkohollal. Távolítsa el a hordozó papír. Robbantsd fel a szalagot egy hajszárító. Tartsa be a szerelési pozíció, határozott mozdulattal nyomja le a massza hatása nagyon erős. ?【ERŐS, TARTÓS】 : A kétoldalas párna kiváló minőségű EVA hab (etilén-vinil-acetát-kopolimer), bot nagyon jól, vagy nagyon tartós.Egyszerű használat : használja ezeket a ragasztó hab párna egyszerűen vegye le a fóliát, mindkét oldalon. ?【MULTIFUNKCIONÁLIS】 : Ideális ragasztás együtt, hasonló vagy különböző anyagok, mint pl. papír, fa, fém, üveg, műanyag stb.Általában használt házak, panel, LCD, LED stb. ?【MÉRET】 : Ezek a téglalap kétoldalas hab párna 5 x 3 cm-es (L x W), vastagság : 2 mm. ?【CSOMAG tartalma】 : A csomag tartalma 60 db kétoldalas ragasztó párna.Elég mennyiség, a különböző igényeket, valamint elég egy családi használni egy ideig. ?【KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ】 : 1. Törölje le a területet meg kell tisztítani alkohollal. Távolítsa el a hordozó papír. Robbantsd fel a szalagot egy hajszárító. Tartsa be a szerelési pozíció, határozott mozdulattal nyomja le a massza hatása nagyon erős. ?【ERŐS, TARTÓS】 : A kétoldalas párna kiváló minőségű EVA hab (etilén-vinil-acetát-kopolimer), bot nagyon jól, vagy nagyon tartós.Egyszerű használat : használja ezeket a ragasztó hab párna egyszerűen vegye le a fóliát, mindkét oldalon. ?【MULTIFUNKCIONÁLIS】 : Ideális ragasztás együtt, hasonló vagy különböző anyagok, mint pl. papír, fa, fém, üveg, műanyag stb.Általában használt házak, panel, LCD, LED stb.Ideális ragasztás együtt, hasonló vagy különböző anyagok, mint pl. papír, fa, fém, üveg, műanyag stb.Általában használt házak, panel, LCD, LED stb.Használja a körmeit, illetve elektromos fúró rendkívül káros, hogy a falak ,nem csak hagy nyomot, hanem a falak levált.leiwo Kampó, Hurok Szalag ia könnyen használható, nem károsítja a falat.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában