DYXIA Jóga Botok, Púpos Testtartás Korrektor, Alakformáló Jóga, Fitness Botot, Felnőtt Gyerekek Állandó Képzési Pole (Szín : Szürke)

DYXIA Jóga Botok, Púpos Testtartás Korrektor, Alakformáló Jóga, Fitness Botot, Felnőtt Gyerekek Állandó Képzési Pole (Szín : Szürke)

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.33
Készleten:

? Új acél frissítés, nagy terület hab, állítható felszerelés helyzetben, csavarral rögzített, stabil nyitva visszaSima, ívelt hordó alakú még felület maximális kényelmet; egységesen 2 cm vastag. ? Sima felületre, anélkül, hogy fáj a kezem, finom csiszolás nélkül sorja, kézi polírozás folyamat, kényelmes, sima touch.Comfortly wrap karjaiban kibír anélkül, hogy indokolatlan a törzs, vállak, mellkas, vagy a karjaiban. ? Ez is javítja a testtartást, enyhíti a kellemetlen érzést, növeli önbizalmát, egyenesítsd ki a hátad, valamint javítja a temperamentum.Használja a megfelelő púpos, alakja egy gyönyörű test, kényelmesen viselje, s vigye a képzés bármikor. ? Többcélú gerinc ragaszkodni épít erőt, a gerinc, az inak, valamint szalagok; javítja a felső testtartás.Segítség nyissa meg a vállát, majd lesz egy egyenesebb, magabiztosabb, egészséges, fiatalos testtartás. ? Támogatás, valamint tapadást, hogy vissza vállát; megnyitja a mellkas alatt Pranayama az optimális tüdő kapacitás hasznosítása, valamint teljesebb légzés.Élvezze a jobb élet, jobb hozzáállás. ? A jóga botot ragad segít beállítani a testtartás, vissza hajegyenesítőt testtartás korrektor, javítja vissza előre dőlve. ? Hordja a vissza testtartás korrektor, ez egy jó módja annak, hogy szakaszon izmokat, csökkenti a stresszt, így rendszeres használata támogatás zárójelben hatékonyan javítás izom megfeszül, majd sérült gerinc. ✔ Leírás : Púpos korrektor Nyissa meg a vissza, majd bontsa ki a mellkas, a vonat az álló testtartás. Épít erejét gerinc, alakú épület,jóga,masszázs. Többcélú gerinc ragaszkodni épít erőt, a gerinc, az inak, valamint szalagok; javítja a felső testtartás vissza. Támogatás, valamint tapadást, hogy vissza vállát; megnyitja a mellkas alatt Pranayama az optimális tüdő -, valamint teljesebb légzés.- Műszaki tartalom : Termék Megnevezés : Jóga Sticks Material : acél cső + foam Color : rózsaszín, zöld, gray Weight : 657g Size : hossz 80cm, hab hossza 31.5 cm Application : test korrektor használata a Csomag Tartalmazza : 1 * Jóga Pálca● Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 1-3 cm-re eltér miatt kézi mérés.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában